XBLOG logo @2x

Συνεργασία LG – Nova: Δωρεάν συνδρομή σε ξενοδοχειακές μονάδες

Η LG Electronics, σε συνεργασία με τη Nova, την πρώτη συνδρομητική, ψηφιακή, δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τις ξενοδοχειακές μονάδες δυναμικότητας άνω των 50 κλινών.

Συγκεκριμένα, με την αγορά τηλεοράσεων LG της σειράς LT380H από 26” και άνω, οι ξενοδόχοι λαμβάνουν δωρεάν ετήσια συνδρομή 4 καναλιών από τη νέα υπηρεσία Nova Professional Private Value Pack. Η προσφορά ισχύει από 1η Μαρτίου και για ένα τρίμηνο.

Η σειρά LT380H περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από τηλεοράσεις διαφορετικών μεγεθών, από 26” ανάλυσης HD μέχρι και 47” ανάλυσης Full HD. Όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς ενσωματώνουν τεχνολογία LED, διαθέτουν δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μέσω USB, ρολόι LED με δυνατότητα αφύπνισης και ειδοποίησης, ενώ είναι επίσης συμβατά με Pay TV συστήματα. Η εγκατάστασή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και παρέχουν την πιο άνετη εμπειρία θέασης, καθώς με την περιστρεφόμενη βάση Swivel Stand, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εικόνα με ολοζώντανα χρώματα από οποιαδήποτε θέση.

Η λειτουργία Hotel Mode περιέχει ρυθμίσεις, όπως το κλείδωμα του μενού προγραμματισμού ρυθμίσεων των καναλιών και καθορισμό του ανώτατου ορίου εντάσεως ήχου. Επιπλέον, με τη λειτουργία Multi IR, οι ξενοδόχοι μπορούν να χειριστούν όλες τις τηλεοράσεις εντός των ξενοδοχειακών τους μονάδων αποκλειστικά με το τηλεχειριστήριο Πολλαπλών Κωδικών.

Η υπηρεσία Nova Professional Private Value Pack προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και ενημέρωση μέσα από μια πλούσια συλλογή αποκλειστικού τηλεοπτικού περιεχομένου.

Από τα 7 κανάλια Novasports, o κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο από τις διοργανώσεις της Superleague, του UEFA Champions League, UEFA Europa League, της Euroleague-Basketball αλλά και τις σημαντικότερες διοργανώσεις τένις, ποδηλασίας, μηχανοκίνητου αθλητισμού, στίβου και γκόλφ.

Τα κανάλια DisneyXD και Disney Channel προσφέρουν το καλύτερο ασφαλές παιδικό πρόγραμμα. Ο πελάτης μέσα από τη νέα υπηρεσία Nova Professional Private Value Pack μπορεί ακόμα να απολαύσει μέσα από μία πληθώρα καναλιών, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ του History Channel, μουσικά και ψυχαγωγικά κανάλια, καθώς και την εγκυρότερη διεθνή ειδησεογραφία.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας της LG, σε συνδυασμό με το πλούσιο ποιοτικό τηλεοπτικό της Nova, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στον ξενοδοχειακό τομέα, ο οποίος οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.