XBLOG logo @2x

Η νέα σειρά video wall της LG προσφέρει ομοιόμορφη εικόνα άνευ προηγουμένου

Η νέα σειρά video wall της LG αποτελεί το νέο καινοτόμο βήμα ως προς την εμφάνιση, τη διαχείριση και την εξατομίκευση στα video wall. Είναι βασισμένο στο LG ισομοιρασμένο πλαίσιο 0,44 χιλιοστών της LG δημιουργώντας ένα video wall εντυπωσιακό στην εμφάνιση καθώς και στην χρήση. Κάθε οθόνη 55 ιντσών έχει πιο μικρό βάρος και βάθος από τις ανταγωνιστικές με έξυπνη βαθμονόμηση χρωμάτων. Το video wall εγκαθίστανται ευκολότερα εντυπωσιάζοντας τους θεατές με την εικόνα και τους ιδιοκτήτες με την ευκολία χρήσης, ακόμη και σε εξειδικευμένα περιβάλλοντα.

Εξαιρετικές εικόνες

Η ποιότητα εικόνας των LG SVH7F video walls είναι εκπληκτική λόγω της ομοιομορφίας της. Το ισομοιρασμένο πλαίσιο των 0,44 χιλιοστών προσφέρει λιγότερο από 1mm διακοπή της εικόνας μεταξύ των οθονών, το οποίο γίνεται λιγότερο αισθητό χάρη στην ομοιομορφία εικόνας 90% που εκτείνεται και στις τέσσερις γωνίες. Η ομοιομορφία και η φωτεινότητα είναι σημαντικά για την εμφάνιση εικόνων σε οθόνες και την επισήμανση λεπτομερειών. Αυτό ενισχύεται από ένα πρόσθετο chipset που προσφέρει Έξυπνη Βαθμονόμηση, η οποία αναλύει και ρυθμίζει το χρώμα και τη φωτεινότητα των συνδεδεμένων οθονών. Είναι μια γρήγορη και ολοκληρωμένη λύση χωρίς απαιτούμενο ειδικό ή εξωτερικό οπτικό αισθητήρα. Η βαθμονόμηση μπορεί να προγραμματιστεί αυτοματοποιημένα σε κατάλληλη ώρα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον αλγόριθμο μείωσης του χάσματος εικόνας προσφέροντας απρόσκοπτο περιεχόμενο απεικόνισης σε όλο το video wall.

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστικά, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στο digital signage suite που έχει τελειοποιήσει η LG. Η έξυπνη πλατφόρμα webOS 4.0 προσφέρει αυξημένη ευελιξία, με το φιλικό προς το χρήστη Graphic User Interface να μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό της οθόνης. Το όλα-σε-ένα λογισμικό της LG SuperSign CMS, για τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου εξασφαλίζει ότι οι οθόνες μπορούν να επεκταθούν για την ανάπτυξη συγχρονισμένων εφαρμογών ή λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου. Προσφέροντας  εύκολη διαχείριση, σχεδιασμό, δημιουργία και διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω αλυσιδωτής σύνδεσης LAN με πολλαπλό συγχρονισμό πολυμέσων, προγραμματισμένα περιεχόμενα και λίστες αναπαραγωγής. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Signage 365 Care μπορεί να ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης, διάγνωσης και παρακολούθησης.

Ειδικά προϊόντα για συγκεκριμένους κλάδους

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης προσαρμογές για ειδικές περιπτώσεις. Το LG SVM5F video wall έχει την ίδια ποιότητα εικόνας και εύκολη διαχείριση, αλλά έχει σχεδιαστεί για περιπτώσεις με χαμηλότερο φωτισμό περιβάλλοντος. Φανταστείτε ένα τεράστιο πάνελ σε πλακίδια στο κέντρο ενός εκθέματος μουσείου ή μιας εταιρείας. Το υψηλότερο ποσοστό αντιθαμβωτικής επιφάνειας του SVM5F εξασφαλίζει ότι η εικόνα δεν θα χαλάσει από φως που αντανακλάται, από φλας κινητού τηλεφώνου ή από έναν λαμπτήρα οροφής.

Το LG SVH7PF δημιουργήθηκε για αίθουσες κέντρου ελέγχου διαχείρισης κρίσεων. Καθώς οι 4K κάμερες και ο εξοπλισμός μετάδοσης 4K γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, τα video walls πρέπει να είναι σε θέση να εμφανίζουν λεπτομέρειες υψηλής ευκρίνειας όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτή η οθόνη προσφέρει ποιότητα εικόνας με αξιόπιστη συνεχή παροχή ρεύματος, ενώ η εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας μπορεί να είναι έως και 60 μέτρα μακριά με αυτόματη μεταγωγή μεταξύ τεσσάρων μονάδων ισχύος, προσφέροντας αδιάλειπτη λειτουργία. Το χαρακτηριστικό της αντιθαμβωτικής επιφάνειας οθόνης, καθώς και οι ευρείες και υψηλές γωνίες θέασης είναι διπλά σημαντικές σε ένα κέντρο διαχείρισης ελέγχου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου, όλοι μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες εύκολα και με σαφήνεια.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η σειρά έχει επικυρωθεί από την Nemko για αναπαραγωγή εικόνων χωρίς αλλοιώσεις. Η σειρά LG SVH7 προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία video wall για πιο σαφή και λεπτομερή εικόνα εμφανιζόμενου περιεχομένου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.