XBLOG logo @2x

Νέα τηλεόραση της LG απωθεί τα κουνούπια

LG Mosquito Away TV

Δεν θα ήταν τέλειο άμα μπορούσατε να απολαύσετε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας στο μπαλκόνι ή στη βεράντα σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κουνούπια; Η νέα τηλεόραση της LG υπόσχεται αυτό ακριβώς το πράγμα.

Η LG ανακοίνωσε μια νέα σειρά τηλεοράσεων που ενσωματώνει την τεχνολογία “Mosquito Away,” μια τεχνολογία που έχουμε επίσης δει σε κλιματιστικά της εταιρίας, η οποία απωθεί τα κουνούπια από τον χώρο σας και κατά συνέπεια δεν θα είναι εκεί για να σας τσιμπάνε. Η τεχνολογία αυτή ουσιαστικά εκπέμπει ηχητικά κύματα που ενοχλούν τα κουνούπια και τα διώχνει μακριά από εσάς.

Η κορεάτικη κατασκευάστρια ωστόσο δεν την έχει σχεδιάσει για όλον τον κόσμο. Αντιθέτως, θα αρχίσει να την πουλάει τον επόμενο μήνα στις Φιλιππίνες, την Ινδία και τη Σρι Λάνκα, και στοχεύει κυρίως σε κοινό χαμηλότερων εισοδημάτων το οποίο ζει υπό συνθήκες οι οποίες το καθιστούν ευάλωτο σε κουνούπια. Ουσιαστικά θέλει να προστατεύσει τον κόσμο από τις ασθένειες που μεταφέρουν τα κουνούπια, όπως η ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός αποτελούν τεράστιο πρόβλημα σε αυτές τις περιοχές. Θα υπάρχουν δύο μοντέλα στη σειρά αυτή με κόστος 26.500 και 47.500 ρουπίες αντίστοιχα (€346 και €620).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.