XBLOG logo @2x

Το νέο LG Mini Hi Fi FJ1 προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες για εξαιρετική εμπειρία ήχου

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο κατακόρυφης σχεδίασης all-in-one σύστημα LG Mini Hi Fi FJ1 συνολικής ισχύς 100 watt το οποίο προσφέρει δυνατό ήχο μέσω των Parabola ηχείων του και πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Η νέα πρόταση της LG παρέχει σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, ευελιξία και ποιότητα ήχου ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία της εταιρείας.

Η κομψή και κατακόρυφη σχεδίαση του νέου LG Mini Hi Fi FJ1 ηχείου μαγνητίζει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή χάρη στο μίνιμαλ στυλ του. Με τον μοντέρνο συμπαγή σχεδιασμό του, ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε ντεκόρ στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ με την κατακόρυφη κατασκευή του δίνει την αίσθηση του διακοσμητικού στοιχείου που ολοκληρώνει την διακόσμηση.

LG Mini Hi Fi FJ1

Το νέο μοντέλο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει streaming τη μουσική που επιθυμεί ασύρματα απευθείας από το smartphone του και να απολαμβάνει έτσι μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον, το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει την επιλογή πολλαπλής σύνδεσης έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να συνδεθούν δύο διαφορετικά άτομα, να επιλέξουν μουσική από τις συσκευές τους και τη στείλουν στο σύστημα. Εκτός από τη σύνδεση μέσω Bluetooth, o χρήστης μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική απευθείας από συσκευές αποθήκευσης USB ή μέσω σύνδεσης Aux In και Portable In.

Ταυτόχρονα, χάρη στο καινοτόμο πάνελ LED που διαθέτει το ηχείο LG Mini Hi Fi FJ1, ο χρήστης μπορεί να δει και να προσαρμόσει τον τρόπο ακρόασης της μουσικής του καθώς εμφανίζει στην οθόνη τις έξι λειτουργίες ήχου που διαθέτει το ηχείο (Τυπική, Ποπ, Κλασική, Ροκ, Τζαζ και Δυνατά μπάσα).

Τέλος, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τα αγαπημένα του ραδιοφωνικά προγράμματα χάρη στο ενσωματωμένο ραδιόφωνο ή ακόμα και να φορτίσει την κινητή του συσκευή συνδέοντας τη με το ηχείο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.