XBLOG logo @2x

Το νέο Mini Hi-Fi CM4560 της LG έρχεται με ισχύς 700 watt για διασκεδαστικά πάρτι

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο σύστημα ηχείων Mini Hi-Fi CM4560, 2.1 καναλιών και συνολικής ισχύς 700 watt το οποίο προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και λειτουργίες στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Η νέα πρόταση της LG έρχεται να εντυπωσιάσει τους λάτρεις του ήχου ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία της εταιρείας με στόχο να προσφέρει υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, ευελιξία, και ποιότητα θέτοντας νέα όρια στην εμπειρία ήχου.

Το μοντέλο CM4560 επιτρέπει στον χρήστη να συνδυάσει 2 συστήματα ασύρματα διπλασιάζοντας έτσι την ισχύ χάρη στο διπλάσιο αριθμό των ηχείων, ενώ με τη λειτουργία αυτόματου DJ μπορεί να αφήσει τον έλεγχο της μουσικής στο σύστημα ενώ εκείνος διασκεδάζει.

LG Mini Hi Fi CM4560

Ανάμεσα στις πρόσθετες λειτουργίες του συστήματος, περιλαμβάνεται και το πολλαπλό τζουκ μποξ (Multi Jukebox), δηλαδή η δυνατότητα σύνδεσης με έως 3 κινητές συσκευές μέσω Bluetooth που επιτρέπουν τη δημιουργία και την προσθήκη μουσικών κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Bluetooth η διαχείριση των τραγουδιών του πάρτι μπορεί να γίνει και ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Το CM4560 LG Mini Hi-Fi 2.1 είναι το απόλυτο ηχοσύστημα για πάρτι προσφέροντας μεγάλο εύρος λειτουργικών και ηχητικών ικανοτήτων. Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής που διαθέτει, το ευφυές σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει πότε ο χρήστης εισέρχεται στο δωμάτιο, να ανιχνεύσει τις κινητές συσκευές και να του επιτρέψει να στείλει ήχο απευθείας στο σύστημα με ευκολία.

Εδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τους καταναλωτές που δημιουργούν μόνοι τους μουσική και τους αρέσει να διασκεδάζουν, το σύστημα ηχείων CM4560 δεν περιορίζει το χρήστη στη μουσική που μπορεί να ακούσει και να γράψει. Διαθέτοντας διπλό USB δίνει τη δυνατότητα ατελείωτης αναπαραγωγής και εγγραφής μουσικής, ενώ το ηχοσύστημα μπορεί να συνδεθεί και με την LG τηλεόραση ασύρματα αποφεύγοντας τα ενοχλητικά καλώδια στο χώρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.