XBLOG logo @2x

LG : Με την αγορά LG πλυντηρίου – στεγνωτηρίου δώρο μια πετσέτα θαλάσσης

Η LG Electronics (LG) μέσα από τη νέα προωθητική ενέργεια, προσφέρει στους καταναλωτές ένα καλοκαιρινό δώρο για τις διακοπές τους. Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός LG πλυντηρίου ρούχων ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου με χωρητικότητα πλύσης 10 ή 12 κιλά από τις 14 Ιουλίου 2021 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα μπορούν να αποκτήσουν μία πετσέτα θαλάσσης Guy Laroche.

Τα πλυντήρια ρούχων και πλυντήρια-στεγνωτήρια που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους, παραμένοντας στις ίδιες διαστάσεις. Με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG, η πλύση και το στέγνωμα πραγματοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ εξοικονομείτε χώρο καθώς συνδυάζονται δύο συσκευές σε μία. Παράλληλα, τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην απόλυτη φροντίδα των ρούχων, όπως το Steam και allergy care που εξαλείφουν κατά 99% τα αλλεργιογόνα από τα ρούχα. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Wrinkle care, μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα κατά 30% για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα.

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™ που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, ανιχνεύοντας αυτόματα την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγοντας τις βέλτιστες κινήσεις. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία TurboWash™, τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο.  Τέλος, διαθέτουν το Inverter Direct Drive™ Μοτέρ με τεχνολογία 6 Motion, που αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα, ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Μάθετε περισσότερα για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των LG πλυντηρίων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων στους ακόλουθους συνδέσμους: https://www.lg.com/gr/plyntiria-rouxwn & https://www.lg.com/gr/plyntirio-kai-stegnotirio.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.