XBLOG logo @2x

LG: Live Borderless διαγωνισμός

Τον διαγωνισμό “Live Borderless” ανακοίνωσε η LG, μέσα από τον οποίο θα κληρωθούν τηλεοράσεις LG Infinia και πτήσεις extreme parapente, ο οποίος διοργανώνεται με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειρά τηλεοράσεων LG Infinia και «τρέχει» μέσα από επίσημο site αλλά και facebook page…

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσα από το www.liveborderless.gr, αλλά και αυτό το Facebook Page, όπου οι χρήστες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, να μοιράζονται τις εμπειρίες τους καθώς και να διαδώσουν το διαγωνισμό στους φίλους τους. Ο διαγωνισμός αυτός θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου 2010.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα γίνουν δύο κληρώσεις, που θα αναδείξουν τους τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν έπαθλα και “Borderless” εμπειρίες από την LG.

Στην πρώτη κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου, οι δύο πρώτοι τυχεροί νικητές κέρδισαν από μία τηλεόραση 42 ιντσών LG Infinia LE8500 Full LED Slim LCD και οι υπόλοιποι τρεις από μία extreme πτήση parapente με εκπαιδευτή.

Στη δεύτερη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 5 Ιουλίου 2010, πέντε επιπλέον τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δύο τηλεοράσεις LG Infinia LE8500 Full LED Slim LCD και τρεις πτήσεις parapente!

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA, βασίζεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό που εξασφαλίζει ακόμα μικρότερο βάθος έως και 2,3χιλ., εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης και διευρύνοντας τους ορίζοντες της ψυχαγωγίας. Ειδικότερα, η LG LE8500 Full LED Slim LCD διαθέτει τεχνολογία TruMotion 200Hz, δυναμικό λόγο αντίθεσης 9.000.000:1, ανάλυση Full HD 1080p, πιστοποίηση THX και υψηλή συνδεσιμότητα μέσω DLNA και WiFi, παρέχοντας στους καταναλωτές μια συναρπαστική εμπειρία θέασης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.