XBLOG logo @2x

LG: Το νέο σύστημα Home Theater 3D Blu-ray LHB625M μετατρέπει το σαλόνι σας σε σινεμά

Η LG Electronics (LG) αναβαθμίζει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας με το προηγμένο σύστημα Home Theater 3D Blu-ray™ LHB625M, που προσφέρει ακριβή και χωρίς παραμορφώσεις ήχο. Με τις πολλαπλές λειτουργίες του νέου ηχοσυστήματος της LG, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές σαν να βρίσκονται σε αίθουσα κινηματογράφου.

LG LHB625M home theater

Συγκεκριμένα, το LHB625M ενσωματώνει διπλά subwoofers που παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ στους βασικούς τόνους, δημιουργώντας καθηλωτικό ήχο, ενώ τα 5.1 κανάλια δημιουργούν πλούσιο surround ήχο. Επιπλέον, παρέχει μια απλουστευμένη εμπειρία χρήσης, χάρη στη λειτουργία LG AV Remote App, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε διαδικτυακό περιεχόμενο, μετατρέποντας οποιοδήποτε smartphone σε ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, ενώ με το CP Direct Key, μπορούν να αλλάξουν εύκολα την υπηρεσία ροής, έχοντας τον πλήρη έλεγχο με μερικές μόνο κινήσεις. Ακόμη, μέσω της εφαρμογής LG remote, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ασύρματα τον ήχο από κάποιον δίσκο στο συμβατό τους smartphone και να ακούσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα με ακουστικά.

Παράλληλα, το Home Theater 3D Blu-ray™ επιτρέπει την αναπαραγωγή 2D και 3D Blu-ray Disc™, DVD και CD, προσφέροντας εξαιρετική HD ποιότητα που φθάνει έως και Full HD 1080p, χάρη στη δυνατότητα DVD Up-Scaling, μέσω HDMI. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να το συνδέσουν ασύρματα με την LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth®, ενώ χάρη στη λειτουργία Bluetooth Standby, μπορούν να παίζουν αυτόματα και απρόσκοπτα τη μουσική που επιθυμούν.

LG LHB625M remote app

Τέλος, το προηγμένο ηχοσύστημα της LG διαθέτει ενσωματωμένη θύρα USB, χάρη στην οποία επιτρέπεται η απευθείας αναπαραγωγή περιεχομένου βίντεο και μουσικής, ενώ διακρίνεται για την εύκολη εγκατάστασή του και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του. 

Με την κορυφαία τεχνολογία, τον κομψό και πρωτοποριακό σχεδιασμό και την απαράμιλλη ποιότητα ήχου που διαθέτουν τα ηχοσυστήματα της LG, η μουσική έχει την ποιότητα που της αξίζει και οι χρήστες βιώνουν μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία. 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.