XBLOG logo @2x

IFA 2017: όλα τα φώτα στους προβολείς υψηλής απόδοσης της LG

Λαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία LED projector για έξι συναπτά έτη, η LG Electronics (LG) αναμένεται να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην κατηγορία με την παρουσίαση δύο νέων προβολέων στην IFA, την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και οικιακών συσκευών στην Ευρώπη. Στο Βερολίνο, η LG θα παρουσιάσει το laser projector ProBeam UST (Ultra Short-Throw, μοντέλο HF85JA) και το LG MiniBeam (μοντέλο PH30JG) ως μέρος της στρατηγικής της να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην αγορά των LED/Laser projector που προβλέπεται να φτάσει τα 5,7 δις USD σε τρία χρόνια1.

Το LG ProBeam UST προσφέρει Full HD (1080p) εικόνα με σχεδιασμό εξαιρετικά μικρής ρίψης φωτός για μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία χωρίς τα μειονεκτήματα των περισσότερων οικιακών προβολέων. Οι Ultra Short-Throw προβολείς είναι πρακτικοί καθώς δεν απαιτούν επαγγελματική εγκατάσταση, χωρίς πολλά καλώδια ή εκτεταμένο χώρο μεταξύ του προβολέα και της οθόνης, ενώ το ProBeam UST χρειάζεται μόνο 12cm για την προβολή εικόνας 100 ιντσών. Επιπλέον, το ProBeam UST είναι εύκολο στην χρήση, καθώς δεν απαιτεί τη δική του βάση – ο χρήστης μπορεί απλά να το τοποθετήσει σε οποιοδήποτε έπιπλο και να ξεκινήσει να απολαμβάνει την ταινία. Και μάλιστα, χωρίς σκιές στην οθόνη όταν σηκωθεί για περισσότερο ποπ κορν.

Οι καταναλωτές που έχουν αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των projector σε πολύ φωτισμένα δωμάτια μπορούν να μείνουν ήσυχοι, καθώς το LG ProBeam UST παράγει έως 1.500 ANSI lumen φωτεινότητας, 1,5 φορά φωτεινότερα από το προηγούμενο projector UST της LG. Η αναλογία αντίθεσης 150.000:1 του ProBeam UST διασφαλίζει ότι κάθε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία θα είναι ευκρινής και ακριβής. Επιπλέον, η πηγή φωτός του ProBeam UST είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και 20.000 ώρες. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός λέιζερ σε σχήμα Ι, του δίνει ένα λεπτό και κομψό προφίλ που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

Το LG ProBeam UST προσφέρει μια σειρά από επιλογές για να συνδεθεί με ασύρματα ηχεία ή ακουστικά. Τα τέσσερα γωνιακά κάτοπτρα διορθώνουν τόσο την οριζόντια όσο και την κατακόρυφη παραμόρφωση της εικόνας, παρέχοντας τόσο μεγάλη ευελιξία στο ProBeam UST, που άλλοι προβολείς θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν. Η premium αυτή συσκευή ενσωματώνει την βραβευμένη πλατφόρμα webOS Smart TV της LG, προσφέροντας στους τηλεθεατές πρόσβαση στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό υπηρεσιών streaming.

Το LG MiniBeam είναι ένας απίστευτα εύκολος στη χρήση φορητός προβολέας, ο οποίος επίσης αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην IFA 2017. Ένας HD προβολέας με ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί έως και τέσσερις ώρες, το MiniBeam, διαθέτει άφθονη δύναμη χωρίς καλώδιο για να αναπαράγει δύο ταινίες ενώ βρίσκεσαι στο κάμπινγκ, στην βεράντα ή χαλαρώνοντας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, το Multi-Angle Projection, επιτρέπει την κλίση της συσκευής μέχρι και 70 μοίρες για να εμφανίσει μια εικόνα ψηλά στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι χωρίς τη χρήση τρίποδου.

LG MiniBeam Projector PH30J 2

Το LG MiniBeam projector προσφέρει στους χρήστες πρωτοφανή ελευθερία σε ένα φορητό πακέτο. Η συμβατότητα με USB Type-C δίνει στο MiniBeam τη δυνατότητα να συνδέει και να αντικατοπτρίζει άλλες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές και smartphone, και να φορτίζει την εσωτερική μπαταρία 9000mAh με ένα μόνο καλώδιο. Το MiniBeam μπορεί να στείλει ένα ηχητικό σήμα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth – ασύρματο ηχείο, smartphone ή ακόμα και ηχοσύστημα αυτοκινήτου.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη μακρόχρονη θέση μας ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των φορητών LED projector», δήλωσε ο Jang Ik-hwan, επικεφαλής του τμήματος IT business της LG Electronics. «Οι προβολείς που θα παρουσιαστούν στην IFA θα προσφέρουν στους καταναλωτές μια υψηλής ποιότητας, καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι που είναι εξαιρετικά πρακτική, αξιόπιστη και διασκεδαστική».

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την καινούργια σειρά των προβολέων της LG.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.