XBLOG logo @2x

LG: Η νέα εύκαμπτη LAPE LED οθόνη εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό της

Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών LG LAPE LED, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση information display για κάθε επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για τηλεοπτικά studio, αεροδρόμια και αίθουσες ελέγχου ή για γραφεία εταιρειών και flagship καταστήματα, χάρη στην ευελιξία που προσφέρει ο σχεδιασμός των οθονών. Επιπλέον, συνδυάζει την αξιόπιστη διαχείριση και την κομψή εμφάνιση με την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

Πολλαπλές δυνατότητες σχεδιασμού

Η LAPE LED οθόνη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων σχεδιασμού χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει αναφορικά με την καμπυλότητα, το βάθος, το βάρος και την παροχή ρεύματος. Οι μονάδες μπορούν να δημιουργήσουν μια κοίλη ή κυρτή καμπύλη με ακτίνα έως και 1000mm, επιτρέποντας τη δημιουργία digital signage installations με κυρτό ή κοίλο σχεδιασμό. Το μικρό βάθος της οθόνης επιτρέπει τόσο την ευελιξία στην τοποθέτηση όσο και την κομψή εμφάνιση, ενώ το συνολικό βάθος εγκατάστασης είναι μόνο 40mm. Επιπλέον, το μικρό βάρος των μόλις 19,8kg ανά τετραγωνικό μέτρο και το off-board σύστημα τροφοδοσίας επιτρέπουν πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης. Η εγκατάσταση μπορεί να απέχει έως και 60 μέτρα από τις μονάδες τροφοδοσίας, μειώνοντας τη θερμότητα που παράγεται από την οθόνη, γεγονός που αυξάνει την αξιοπιστία και μειώνει τις απαιτήσεις εξαερισμού.

Αξιόπιστη διαχείριση

Όλο το σύστημα είναι σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, καθώς το πλαίσιο δημιουργεί μια απλή, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτική δομή υποστήριξης. Οι off-board controllers χρησιμοποιούν εφεδρικό σύστημα δεδομένων και ισχύος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του συστήματος και διευκολύνοντας την τροφοδοσία των οθονών. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της LG LAPE LED σειράς είναι ότι οι τεχνικοί μπορούν να διαχειριστούν τις οθόνες μέσω του LG Signage 365 Care, για απομακρυσμένη παρακολούθηση απόδοσης και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του συστήματος. Ακόμη, το σχετικό dashboard αποτυπώνει την κατάσταση της οθόνης και κάθε εξαρτήματος του συστήματος σε πραγματικό χρόνο ορατά στο κέντρο πληροφοριών Signage 365 Care, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εξαιρετική απεικόνιση περιεχομένου

Σε αντίθεση με αντίστοιχου τύπου οθόνες, οι LG LAPE LED οθόνες μπορούν να εγκατασταθούν για προβολή περιεχομένου τόσο FHD όσο και UHD, αναπαράγοντας περιεχόμενο από διάφορες πηγές χωρίς παραμόρφωση με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Η fine pitch ανάλυση εικόνας εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι μία γιγαντιαία οθόνη με ενιαίο περιεχόμενο, ενώ χάρη στην επεξεργασία χρώματος 16-bit η κλίμακα του γκρι αποδίδεται άψογα, δίνοντας μεγαλύτερο βάθος στις εικόνες. Τέλος, ο πρωτοποριακός Δυναμικός Αλγόριθμος Αντίθεσης (Dynamic Contrast Algorithm) που χρησιμοποιεί η LG και στις τηλεοράσεις της αποδίδει το μαύρο πιο βαθύ και τα χρώματα πιο φωτεινά.

Συνολικά, η ευελιξία της σειράς οθονών LG LAPE LED είναι εφάμιλλη της ποιότητας και της αξιοπιστίας της εικόνας τους και τις καθιστά την ιδανική information display για κάθε επαγγελματία.

[irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.