XBLOG logo @2x

LG: Κυκλοφόρησαν οι νέες QNED966 TVs

Η QNED σειρά τηλεοράσεων της LG Electronics (LG) διευρύνεται με τις νέες QNED966 TVs που κυκλοφόρησαν σε 75 και 65 ίντσες. Οι εντυπωσιακές οθόνες συνδυάζουν πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, αντιπροσωπεύοντας τον ερχομό μιας νέας εποχής για τις LCD TVs.

Τα Mini LED συναντούν την Real 8K ανάλυση[1] στις
LG QNED966 τηλεοράσεις, προσφέροντας μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Περίπου 30.000 mini LED αποδίδουν πιο φωτεινές και καθαρές εικόνες, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs. Επιπλέον, χάρη στο Absolute Color, παρέχουν ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και πιο ζωηρά χρώματα.

Οι QNED966 MiniLED τηλεοράσεις διαθέτουν πλήθος χαρακτηριστικών που ενισχύουν την gaming εμπειρία. Το Game Optimizer προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά και την προβολή, ενώ το ALLM και το eARC πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 επιτρέποντας περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

Παράλληλα, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα. Ακόμη, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

Στην ‘καρδιά’ των τηλεοράσεων βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 8K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείτε είναι εκπληκτικό. Οι νέες QNED966 τηλεοράσεις είναι επίσης συμβατές με ηχεία Bluetooth, κάνοντας την οπτικοακουστική εμπειρία συναρπαστική. Για τους λάτρεις των αθλητικών, υπάρχει διαθέσιμη και η λειτουργία Sports Alert που ενημερώνει τους χρήστες για τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων.

Η καλλιτεχνική σχεδίαση τους δίνει άλλο τόνο στον εσωτερικό σας χώρο. Διαθέτοντας πλαίσιο με ελάχιστο περιθώριο και λεπτό, κομψό σώμα, εφαρμόζουν τέλεια στον τοίχο. Τέλος, το ThinQ AI είναι διαθέσιμο ώστε οι χρήστες να μετατρέψουν την τηλεόρασή τους σε κέντρο ελέγχου της ψυχαγωγίας. Μέσω της τεχνολογίας AI, των φωνητικών εντολών στα ελληνικά[2] και του επανασχεδιασμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται.

[1] Σύμφωνα με τον CTA (έναν εμπορικό οργανισμό προτύπων, που εκπροσωπεί περισσότερες από 2.200 εταιρείες τεχνολογίας για καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες), κατά τον ορισμό της ανάλυσης, η διαμόρφωση αντίθεσης (CM) πρέπει να έχει τιμή 50% ή περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή CM, τόσο πιο καθαρή είναι η εικόνα. Η LG QNED MiniLED ξεπερνά με διαφορά τα διεθνή πρότυπα με τιμή CM στο 95,8%, κάνοντας την εκπληκτική εικόνα ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η πιστοποίηση CTA παρέχεται σε προϊόντα που συμμορφώνονται με τις επίσημες απαιτήσεις των βιομηχανικών προτύπων. Οι τιμές CM βασίζονται στα μοντέλα QNED99 75 ιντσών, τα οποία υποβλήθηκαν σε εσωτερικές δοκιμές της LG.
[2] Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.