XBLOG logo @2x

Η LG και η Hyundai συνεργάζονται για να φέρουν τα ρομπότ στα αυτοκίνητα

Από το 2018 το CLOi GuideBot, ένα από τα Intelligent Service Robots, της LG Electronics (LG) προσφέρει μια διαφοροποιημένη εμπειρία και μια άνεση ανώτερου επιπέδου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon ως εκπρόσωπος του αερολιμένα βοηθώντας με επιτυχία τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Τώρα το LG CLOi GuideBot προβάλλει τη νοημοσύνη και την προσωπικότητά του που σε κερδίζει σε ένα καινούργιο περιβάλλον που περιλαμβάνει τροχούς αντί για φτερά.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της LG και της Hyundai Motor Company, το LG CLOi GuideBot υποδέχεται και βοηθά τους επισκέπτες του experience studio Hyundai Motor Studio Goyang σαν κανονικός υπάλληλος του χώρου. Το πρόσχαρο ρομπότ απαντά σε ερωτήσεις και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το στούντιο, όπως ώρες λειτουργίας, τρέχουσες προσφορές και φυσικά στοιχεία για τα τελευταία οχήματα της Hyundai.

LG and Hyundai Collaboration cloi guidebot 2

Το GuideBot είναι ο ειδικός στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να φτάσουν εκεί που θέλουν και παρέχει έγκαιρη, προσωποποιημένη βοήθεια όποτε χρειάζεται. Οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το CLOi GuideBot μέσω της φωνής ή της ενσωματωμένης στην οθόνη αφής. Ρωτήστε το GuideBot για οδηγίες στον εκθεσιακό χώρο και το ρομπότ θα εμφανίσει έναν χάρτη στην οθόνη του και θα προσφερθεί να συνοδεύσει τον επισκέπτη εκεί που θέλει να πάει.

Είναι σχεδιασμένο για να επικοινωνεί με τους επισκέπτες της Κορέας, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη γλώσσα τους (Αγγλικά, Κορεάτικα ή Κινέζικα) και να φωτογραφήσουν μία selfie με το GuideBot για να θυμούνται τη φιλία τους με τον «ευφυή» εκπρόσωπο. Με την προηγμένη Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Ρομπότ της LG, ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να ελέγχει το ρομπότ, να ενημερώνει το περιεχόμενο, να διαχειρίζεται τα προγράμματα και να εκτελεί ελέγχους κατάστασης. Η Hyundai θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει το GuideBot για να αναλύσει τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένες προσφορές και υπηρεσίες στο μέλλον.

Αυτή η συνεργασία με την Hyundai αναμένεται να ενισχύσει τη φήμη της LG ως πρωτοπόρο στο χώρο της ρομποτικής. Από την παρουσίαση του LG CLOi GuideBot στην CES, η LG έχει διερευνήσει περισσότερες ευκαιρίες για να επιτρέψει στους καταναλωτές να δοκιμάσουν τα καινοτόμα ρομπότ της.

Με το LG CLOi GuideBot, η Hyundai παρέχει μια μοναδική διαδραστική εμπειρία σε όσους επισκέπτονται το flagship στούντιο της. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα CLOi GuideBot στο χώρο του Hyundai Motor Studio Goyang, ενώ σχεδιάζεται να υπάρχουν περισσότερα μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.