XBLOG logo @2x

Projector LG HS201G, τεχνολογίας LED

H LG Electronics παρουσίασε το νέο μοντέρνο και ελαφρύ προβολέα HS201G LED, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για κάθε ανάγκη προβολής ή παρουσίασης, προσφέροντας άριστη ποιότητα εικόνας χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Ψηφιακής Επεξεργασίας Φωτισμού (Digital Light Processing).

Ο νέος προβολέας HS201G LED της LG διαθέτει υψηλό λόγο αντίθεσης 2.000:1, ενώ με την τεχνολογία επεξεργασίας φωτισμού Digital Light Processing διασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας και η ζωηρότητα των χρωμάτων. Επίσης, ο επεξεργαστής Twin XD Engine προσφέρει εντυπωσιακή απεικόνιση των χρωμάτων, έτσι ώστε το περιεχόμενο τη προβολής να διαθέτει φυσικότητα. Παράλληλα, η ενσωματωμένη Λειτουργία Ελέγχου Χρωμάτων (Advanced Color Engine) εμπλουτίζει τις αποχρώσεις αποδίδοντας θερμούς και φυσικούς τόνους, και η προηγμένη λειτουργία Edge Enhancer «οξύνει» τις υφές των προβαλλόμενων εικόνων, για πιο ακριβή και ανεξάρτητο έλεγχο του κάθε χρώματος. Χάρη στο upscaling της εικόνας μέσω του HDMI 1.3, ο νέος προβολέας μειώνει δραστικά τα σφάλματα μίξης των χρωμάτων στην οθόνη, παρέχοντας ομαλές μεταβάσεις των τόνων και καλύτερη διαβάθμιση των χρωματικών αποχρώσεων.

Επιπλέον, ο λεπτός HS201G LED προβολέας της LG είναι το ίδιο εντυπωσιακός εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Συγκεκριμένα, διακρίνεται για την κομψή κατασκευή του, με τις λεπτές καμπύλες και το γυαλιστερό λευκό φινίρισμα, που τον καθιστούν μοντέρνο και εξαιρετικά ευέλικτο, καθώς έχει βάρος μόλις 800 γραμμάρια. Στο λογισμικό του HS201G LED, περιλαμβάνεται ένα φιλικό στη χρήση μενού, ειδικά σχεδιασμένο με φωτεινότερα, απλότερα και ξεχωριστά εικονίδια για ευκολότερη ρύθμιση. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην πληθώρα λειτουργιών της συσκευής, επιλέγοντας απλά ένα εικονίδιο από το κεντρικό μενού και με το σύντομο μενού On-Screen Display (OSD) ο χειρισμός του προβολέα γίνεται ευκολότερος και πιο άμεσος.

Συμπληρωματικά, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου LG HS201G LED είναι η άνεση στη διαχείριση. Με την επιλογή Real Quick On/Off, οι χρήστες μπορούν να εκκινήσουν και να τερματίσουν τη λειτουργία του προβολέα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το μεγάλο χρόνο αναμονής που απαιτείται συνήθως για προθέρμανση στα συμβατικά μοντέλα. Επίσης, η συσκευή έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αρχεία τύπου DivX, εικόνες μορφής JPEG και μουσικά αρχεία τύπου MP3, απευθείας από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, όπως σκληροί δίσκοι, USB ή κάρτες μνήμης που συνδέονται με τη χρήση της θύρας USB. Τέλος, η LG εγγυάται χρόνο ζωής 30.000 ωρών για τη λάμπα του νέου προβολέα, εξασφαλίζοντας ότι ο HS201G LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 8 ώρες συνεχόμενα και να λειτουργεί απροβλημάτιστα για 10 χρόνια.

Ο νέος προβολέας LG HS201G LED είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά, αποτελώντας την ιδανική λύση για συναρπαστικές προβολές στη μεγάλη οθόνη, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ είναι 499 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πάνελ DLP (0.55″ DMD)
  • Φωτεινότητα 200 Ansi-Lumens, SVGA
  • Λόγος αντίθεσης 2.000:1
  • Advanced Color Control
  • Βάρος 800 γρ.
  • Θύρα USB
  • HDMI 1.3
  • Real Quick On/Off
  • Αναπαραγωγή αρχείων DivX, JPEG, MP3
  • Φιλικό μενού χρήσης
  • Εγγύηση ζωής λάμπας 30.000 ωρών (LED)
  • Λευκό γυαλιστερό φινίρισμα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.