XBLOG logo @2x

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG αποκτούν υποστήριξη για την Alexa

Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) και η Amazon φέρνουν την ‘Alexa for Hospitality’ στις κορυφαίες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG, που παρουσιάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στην έκθεση Hospitality Industry Technology Exposition and Conference 2019, μία εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τεχνολογίας της φιλοξενίας παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να θέσουν σε λειτουργία τη συσκευή Echo που θα είναι εγκατεστημένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά ένα νέο σύνολο Alexa φωνητικών λειτουργιών στις LG Hotel TVs. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα προσωρινής και ασφαλούς σύνδεσης του λογαριασμού τους στο Amazon, ώστε να μπορούν να ακούν την προσωπική τους μουσική από υπηρεσίες όπως Amazon Music, Spotify και Pandora.

LG Hotel TVs with Alexa for Hospitality 6

Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν από την Alexa να βρει μια εκπομπή από το αγαπημένο τους είδος ή να περιηγηθούν στον τηλεοπτικό οδηγό – όλα χρησιμοποιώντας τη φωνή τους χωρίς να πιέσουν κανένα κουμπί, αλλά και να ζητήσουν από την Alexa πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο, όπως ώρες πισίνας, τοποθεσία γυμναστηρίου ή να ζητήσουν υπηρεσίες ξενοδοχείου, όπως υπηρεσία δωματίου ή καθαριότητα. Η ξενοδοχειακή LG τηλεόραση μπορεί να ενημερώνει τους επισκέπτες για τις δραστηριότητες και να τους ενθαρρύνει να ζητήσουν από την Alexa περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν, όπως happy hour, ή να κλείσουν υπηρεσίες όπως το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο πριν από την πτήση τους στο σπίτι.

Εξελίσσοντας τις κορυφαίες λύσεις για έξυπνες Hotel TVs, η LG προσφέρει περισσότερη βοήθεια με αναγνώριση φωνής στο δωμάτιο με την βραβευμένη πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης Pro:Centric. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric της LG συνεχίζουν να προσφέρουν στους ξενοδόχους και διαχειριστές AV τη δυνατότητα να παρέχουν περισσότερες επιλογές περιεχομένου και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα από ποτέ.

Η έξυπνη πλατφόρμα LG Pro:Centric κάνει την εναλλαγή μεταξύ των επιλογών περιεχομένου – συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών εκπομπών, των υπηρεσιών streaming, των εξωτερικών συσκευών και των πιο δημοφιλών παρόχων ψυχαγωγίας σήμερα – απλή και γρήγορη. Με την εξατομικευμένη εφαρμογή Pro:Centric, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απολαύσουν απεριόριστο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας – συμπεριλαμβανομένων των 4K streaming και HDR – από τους πιο δημοφιλείς παρόχους ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα Pro:Centric παρέχει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα Smart Share, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με προσωπικές συσκευές, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική ή ταινίες.

Μεγάλοι ξενοδοχειακοί φορείς σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την ενσωμάτωση της Alexa for Hospitality στις LG Hotel TVs αργότερα φέτος, με πλήρη ανάπτυξη που αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.