XBLOG logo @2x

LG GD910 hands on video

Αν έχετε βαρεθεί τα κανονικά κινητά τηλέφωνα και θέλετε να αποκτήσετε μια διαφορετική συσκευή, η οποία όμως σας επιτρέπει να μιλάτε και να στέλνετε SMS, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο ρολόι-κινητό LG GD910. Ζυγίζει 84 γραμμάρια, διαθέτει touchscreen οθόνη 1,43″, υποστηρίζει δίκτυα Quad-band GSM/GPRS/EDGE, Bluetooth v2.0 με A2DP, 3G με 7.2Mbps HSDPA, έχει μνήμη 2 GB onboard, κάμερα για βιντεοκλήσεις και φωτογραφίες με ανάλυση VGA (640 x 480 pixels), Flash User Interface, στις επιπλέον λειτουργίες περιλαμβάνονται Text-to-speech enabled (voice commands), Flight mode, Water splash resistant, ενώ έρχεται μαζί με ένα bluetooth ακουστικό.

Το κινητό – ρολόι έχει γίνει ήδη ο διακαής πόθος πολλών που θέλουν να το αποκτήσουν, ωστόσο η τιμή του μάλλον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους περισσότερους, αφού η τιμή πώλησης στα καταστήματα είναι 850 – 900 ευρώ! Αν εξακολουθείτε να σκέφτεστε σοβαρά να προχωρήσετε στην αγορά του, περάστε πρώτα από το Mobiland.gr να διαβάσετε το preview για το LG GD910 που έγραψε ο Τάσος Βελιάδης.

Χθες ανακοίνωσε και ο Γερμανός ότι διαθέτει το LG GD910 από το δίκτυο καταστημάτων του από τις 14 Σεπτεμβρίου, ωστόσο στο www.e-germanos.gr που το αναζήτησα ενώ έγραφα το post δεν το βρήκα καταχωρημένο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.