XBLOG logo @2x

Ξεκινάει η παγκόσμια παρουσίαση του LG G7 ThinQ

Η πρώτη παρουσίαση του νέου smartphone της LG Electronics (LG) ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στην εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ οι βασικές αγορές της Ασίας, της Αμερικής και της Ευρώπης θα ακολουθήσουν σύντομα στη συνέχεια. Το LG G7 ThinQ που ανακοινώθηκε επισήμως μόλις πριν από δύο εβδομάδες, είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο LG της σειράς G με ενσωματωμένες δυνατότητες AI, καθώς και πλήθος άλλων νέων λειτουργιών σχεδιασμένων για καταναλωτές που αναζητούν ένα premium smartphone που θα παραμείνει επίκαιρο και για τα επόμενα χρόνια.

Με την πιο γρήγορη κινητή πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm, το LG G7 διαθέτει Super Bright οθόνη για την απόδοση ζωντανών χρωμάτων και φωτεινότητας 1000nit, ορατό ακόμα και υπό τις πιο φωτεινές συνθήκες. Η οθόνη QHD+ 6,1 ιντσών (3120 x 1440) με αναλογία 19,5:9 FullVision ‘φιλοξενείται’ σε form factor ιδανικά σχεδιασμένο για κράτημα με το ένα χέρι.

Το Boombox Speaker είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει με το μεγάλο θάλαμο συντονισμού που δημιουργεί στο διπλάσιο τα μπάσα σε σχέση με τα τυπικά smartphones καθώς και αξεπέραστο ήχο στο χώρο όταν τοποθετείται σε μια στερεή ξύλινη ή μεταλλική επιφάνεια. Η ενσωμάτωση του Hi-Fi Quad DAC, του DTS:X και της υποδοχής ακουστικών καθιστούν το LG G7 ThinQ το έξυπνο τηλέφωνο που προτιμούν οι λάτρεις του ήχου.

LG G7 colors

Η νέα μπροστινή κάμερα 8MP και η διπλή οπίσθια κάμερα 16MP βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της εικόνας, ενώ οι φακοί ευρείας γωνίας τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο πίσω μέρος μπορούν να συμπεριλάβουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους και μεγαλύτερο μέρος ενός τοπίου στο πλαίσιο της φωτογραφίας. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η AI CAM που βελτιστοποιεί αυτόματα τις λήψεις αντικειμένων βάσει του υλικού της κατασκευής τους ενώ η Super Bright Camera φωτίζει τα αντικείμενα που βρίσκονται σε ελάχιστο φωτισμό έως και τέσσερις φορές χωρίς καμία παραμόρφωση. Το LG G7ThinQ είναι από τα πρώτα smartphones της αγοράς που προσφέρουν το Google Lens έτοιμο για χρήση. Όπως παρουσιάστηκε και στο πρόσφατο συνέδριο I/O της Google, το Google Lens προσθέτει ισχυρές δυνατότητες AI και computer vision λειτουργίες, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες και να εκτελούν χρήσιμες εργασίες από την κάμερα του τηλεφώνου.

Το LG G7 αποτελεί ένα AI powerhouse σε smartphone και είναι το πρώτο κινητό που προσφέρει το αποκλειστικό Google Assistant Key που παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Google Lens και στο Google Assistant. Γρηγορότερο και λιγότερο κουραστικό απ’ το να λες “ΟΚ Google” σε δημόσιο χώρο, το Google Assistant Key αποτελεί έναν βολικό τρόπο να κάνετε περισσότερα πράγματα μέσω φωνητικής εντολής από ποτέ. Με αναγνώριση φωνής Super Far Field Voice Recognition (SFFVR), η οποία μπορεί να αναγνωρίσει φωνητικές εντολές από απόσταση έως και πέντε μέτρων, το G7 γίνεται εύκολα ένα smart ηχείο στο σπίτι, ακούγοντας και απαντώντας σε εντολές από όλο το δωμάτιο.

«Το LG G7 ThinQ είναι ένα smartphone με πολύ γερά ‘θεμέλια’, με ακόμα πιο σημαντικά, τα ολοκληρωμένα και ουσιαστικά AI χαρακτηριστικά του φέρνουν την ευκολία χρήσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», δήλωσε ο Ha Jeung-uk, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής επιχειρησιακής μονάδας για την LG Electronics Mobile Communications Company. «Είμαστε σίγουροι ότι μόλις οι καταναλωτές βιώσουν οι ίδιοι τα οφέλη της AI σε ένα smartphone, θα δουν αμέσως τους τρόπους με τους οποίους το LG G7 ThinQ μπορεί να βελτιώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.