XBLOG logo @2x

LG G3, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop μέχρι τέλος του 2014

Η LG Electronics αυτή την εβδομάδα ξεκινά πρώτη παγκοσμίως τη διάθεση της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης Android 5.0 Lollipop για τα LG G3 smartphones, ξεκινώντας από την Πολωνία, ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλες βασικές αγορές, μέσα στις οποίες είναι φυσικά και η Ελλάδα.

Η LG θα ανακοινώσει στη συνέχεια πλάνο αναβάθμισης και για άλλες συσκευές.

Αυτή η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σχεδιαστικής κατεύθυνσης με επιπλέον premium χαρακτηριστικά, όπως σκιάσεις και animations.

Οι ειδοποιήσεις βελτιώνονται με νέο layout και διαφορετικά χρώματα, ενώ πλέον θα εμφανίζονται στη οθόνη κλειδώματος. Ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, προκειμένου να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών, θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το smartphone τους, όταν βρίσκονται κοντά σε μία προ-εγγεγραμμένη συσκευή Bluetooth, όπως το LG G Watch ή το G Watch R.

Η αναβάθμιση Lollipop επίσης εισάγει τη νέα μηχανή εκτέλεσης εφαρμογών Android Runtime (ART), για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, η LG Electronics Ελλάς, ανακοινώνει επίσημα ότι η αναβάθμιση για το LG G3 θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2014. Περαιτέρω αναβαθμίσεις σε συσκευές της LG, συμπεριλαμβανομένου του LG G2, θα ακολουθήσουν σύντομα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.