XBLOG logo @2x

Η LG B2B Ακαδημία καλωσορίζει το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης σεμιναρίων

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) επεκτείνει το πλαίσιο δράσης της Β2Β Ακαδημίας γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για εκπαιδευτικά σεμινάρια LG B2B Academy Club αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του κλάδου. Τα μέλη του LG B2B Academy Club έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, λαμβάνοντας πιστοποίηση παρακολούθησης ηλεκτρονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα επιβράβευσης, να συλλέξουν πόντους με διάφορες ενέργειες και να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Μέσα από τους κύκλους σεμιναρίων οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της LG μεταδίδουν την τεχνογνωσία της εταιρείας στους επαγγελματίες των σχετικών κλάδων και τους παρέχουν πρακτική εξάσκηση στα LG προϊόντα με τη χρήση των τελευταίων και πιο εξελιγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού.

LG B2B Academy Club

Η LG B2B Ακαδημία ιδρύθηκε το 2009 και στηρίζει τα τελευταία 10 χρόνια τους επαγγελματίες με επιμορφωτικά σεμινάρια που καλύπτουν τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσής τους σε ό,τι αφορά στην εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών και installations digital signage, συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού, εξαερισμού, αλλά και παραγωγής ζεστού νερού. Οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές είναι εξειδικευμένα στελέχη της LG με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην αγορά και στα προϊόντα της εταιρείας.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και μέσω αυτών οι επαγγελματίες και οι συνεργάτες της LG μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους στους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μέσω του website, μπορούν να γίνουν μέλη του LG B2B Academy Club, να ενημερωθούν για τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν, να κλείσουν το εισιτήριό τους, να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια και να λάβουν πιστοποιήσεις παρακολούθησης των σεμιναρίων ηλεκτρονικά. Ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν πόντους επιβράβευσης και να τους εξαργυρώσουν, επιλέγοντας δώρα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και να συμμετέχουν στις εξειδικευμένες δράσεις του Club παρακολουθώντας τα δωρεάν σεμινάρια της Ακαδημίας.

Για εγγραφή μέλους επισκεφθείτε το παρακάτω link: www.lgb2bacademyclub.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.