XBLOG logo @2x

Το νέο κλιματιστικό της LG ρυθμίζεται από το smartphone του χρήστη

Η LG εντυπωσιάζει ξανά τον κλάδο του οικιακού κλιματισμού με το νέο και αναβαθμισμένο κλιματιστικό ARTCOOL. Διαθέτοντας μια σειρά από ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά και μοναδικό σχεδιασμό, το ARTCOOL ενσωματώνει στοιχεία υψηλής αισθητικής προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις ενώ λειτουργεί ως πόλος έλξης σε οποιοδήποτε κομψό και σύγχρονο σαλόνι.

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός του νέου κλιματιστικού ARTCOOL αποπνέει εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και πολυτέλεια συμπληρώνοντας μοναδικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Η επίπεδη, σε μαύρο χρώμα, εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη και το αντίστοιχο πλαίσιο που κυριαρχούν στη μπροστινή πλευρά της συσκευής προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον ήδη εντυπωσιακό σχεδιασμό του, μετατρέποντάς το στην ιδανική επιλογή για χώρους υψηλής αισθητικής.

Ο DUAL Inverter Compressor™ του ARTCOOL καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχει ταυτόχρονα 40% ταχύτερη ψύξη σε σχέση τα συμβατικά οικιακά κλιματιστικά. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία της LG επιτρέπει στο ΑRTCOOL να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης χωρίς να τον ενοχλεί ο ήχος του κλιματιστικού. Επίσης, η διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία του συμπιεστή πιστοποιούνται από τη δεκαετή εγγύηση που τον συνοδεύει. Η συσκευή είναι επιπλέον εξοπλισμένη με τη λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα του κινητήρα του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τα κατάλληλα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και ψύξης.

Το ARTCOOL ενσωματώνει στα χαρακτηριστικά του και τη λειτουργία Ιονιστή (Ionizer), μέσω της οποίας απελευθερώνονται έως τρία εκατομμύρια ιόντα που δεσμεύουν τα επιβλαβή σωματίδια και τα αποστειρώνει αποτελεσματικά εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα και τις οσμές που υπάρχουν στο χώρο. Η ισχυρή ροή αέρα που παράγει, με τη βοήθεια της λειτουργίας 4-Way Swing, κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο, στη συνέχεια, δημιουργείται μια σταθερή θερμοκρασία σε όλο το δωμάτιο, με τον αέρα να φθάνει σε κάθε γωνία.

Ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό, μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ®, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού. Το έξυπνο app προσφέρει στα μέλη του νοικοκυριού διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν και να αποθηκεύσουν τη θερμοκρασία που επιθυμούν. Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής SmartThinQ® επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, το ARTCOOL διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

«Η κυκλοφορία του νέου ARTCOOL στην ελληνική αγορά οικιακών κλιματιστικών μας χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Διαθέτοντας υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, το νέο ARTCOOL έρχεται για να αναβαθμίσει τόσο την εμφάνιση όσο και την άνεση των σπιτιών εκείνων που θα το επιλέξουν».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.