XBLOG logo @2x

LG Action Cam LTE: Επίσημα με 4K βίντεο και live streaming

Η αγορά των action cams συνεχώς μεγαλώνει και ολοένα και περισσότερες εταιρίες ασχολούνται με αυτή. Τώρα η LG ανακοίνωσε μία νέα action camera, την LG Action Cam LTE που θα λατρέψουν οι YouTubers.

Η LG Action Cam LTE, όπως μαρτυράει το όνομά της, είναι μια κάμερα δράσης με 4G LTE συνδεσιμότητα η οποία της επιτρέπει να κάνει ζωντανή μετάδοση του βίντεο που καταγράφει στο YouTube. Έχει επίσης ενσωματωμένο GPS για να αποθηκεύει την τοποθεσία που τραβήχτηκε το βίντεο.

Η κάμερα διαθέτει έναν αισθητήρα με ανάλυση 12.3-megapixels, 1.55µm pixels και ευρυγώνιο φακό 150° (του LG G5 είναι 135°). Μπορεί να καταγράφει βίντεο σε αναλύσεις 4K στα 30 fps, 1080p στα 60 fps και 720p στα 120 fps, ενώ το live streaming περιορίζεται στα 720p στα 30 fps.

LG Action Cam LTE

Η LG Action Cam LTE έχει πιστοποίηση IP67 το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί στο νερό έως 1 μέτριο για 30 λεπτά χωρίς να πάθει τίποτα, 1.400 mAh μπαταρία που προσφέρει 4 ώρες αυτονομία για εγγραφή βίντεο, Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 4.1 για συνδεσιμότητα, 4GB χωρητικότητα (επεκτάσιμη με κάρτες microSD) και εξαπύρηνο Snapdragon 650 chipset με 2 GB μνήμη RAM για να τρέχουν όλα ομαλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG ενσωμάτωσε και μια λειτουργία για να μπορεί ο κόσμος να τη χρησιμοποιηθεί και σαν κάμερα παρακολούθησης (CCTV). Τέλος, μπορεί να συνδεθεί σε κινητά με Android ή iPhone.

Θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα μέσα στον Ιούνιο, και θα έρθει αργότερα σε Ευρώπη και ΗΠΑ μόλις οι συζητήσεις με τους παρόχους ολοκληρωθούν. Η τιμή δεν έχει αποκαλυφθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.