XBLOG logo @2x

LG, Νέες LCD τηλεοράσεις για ξενοδοχεία

Τη νέα γκάμα τηλεοράσεων LCD Hotel TV παρουσίασε η LG, οι οποίες διακρίνονται για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους… Η γκάμα περιλαμβάνει τις σειρές τηλεοράσεων LH200H, LH250C, LH201C και LH301C.

Οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας και παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης με μια πληθώρα συσκευών μέσω θύρας RJP, όπως για παράδειγμα με Η/Υ, βιντεοκάμερα, iPod και DVD player, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία για τους επισκέπτες. Επίσης, χάρη στο ειδικό Hotel Remote controller, η εγκατάσταση πολλών συσκευών σε διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου γίνεται με άνεση και ευελιξία, προγραμματίζοντας και αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις στην πρώτη τηλεόραση, οι οποίες στη συνέχεια μεταδίδονται ασύρματα και «κλειδώνονται» σε όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις του ξενοδοχείου.

LCD Hotel TVΠαράλληλα, οι νέες LCD Hotel TV ενσωματώνουν την τεχνολογία «ECO Smart» της LG και μια σειρά πιστοποιήσεων και τεχνικών προδιαγραφών, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ειδικότερα, οι λειτουργίες Smart Energy, Static Power Saving και Energy Star 3.0, προσφέρουν μείωση της κατανάλωσης ενέργειας –έως και 50%- σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις, ενώ χάρη στις προηγμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας και του συστήματος διαχείρισης ισχύος (Power Management), οι νέες LCD Hotel TV μειώνουν αισθητά τα λειτουργικά έξοδα και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Οι τηλεοράσεις LCD Hotel TV της LG με το εύχρηστο Ηotel Menu, συνδυάζουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την αξεπέραστη ποιότητα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε ξενοδοχειακό ή επαγγελματικό χώρο και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.