XBLOG logo @2x

Lenovo Yoga A12: Επίσημα με 12” οθόνη και καινοτόμο πληκτρολόγιο HALO στα $299

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα το νέο της 2-σε-1 υβριδικό Android tablet που ονομάζει Lenovo Yoga A12. Είναι μια premium συσκευή, χωρίς όμως αρκετά δυνατό hardware.

Το σώμα του Lenovo Yoga A12 κατασκευάζεται από μαγνήσιο και αλουμίνιο, και στο κάτω μέρος βρίσκουμε το πληκτρολόγιο HALO που είδαμε για πρώτη φορά στο Yoga Book. Το HALO είναι ένα εικονικό πληκτρολόγιο με απτική ανάδραση, λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης και πρόβλεψη λέξεων. Η συσκευή έχει πάχος 5,4 χιλιοστά στο πιο λεπτό σημείο και ζυγίζει 1 κιλό.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 12,2-ιντσών, διαθέτει αντιθαμβωτική τεχνολογία, έχει HD ανάλυση (720×1280 pixels) και γυρίζει 360 μοίρες. Δυστυχώς για μια τέτοια συσκευή η ανάλυση είναι χαμηλή, αλλά έπρεπε να ρίξουν το κόστος… Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε Intel Atom x5 επεξεργαστή, 2 GB RAM, 32 GB χωρητικότητα και δύο ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 10,500 mAh για να προσφέρει αυτονομία 13 ωρών με μία φόρτιση.

Το Lenovo Yoga A12 θα κυκλοφορήσει τρέχοντας το Android (αδιευκρίνιστη η έκδοση) και το γραφικό περιβάλλον της Lenovo σε Gunmetal Grey και Rose Gold χρώμα. Θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή $299 για το βασικό μοντέλο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.