XBLOG logo @2x

Lenovo tablets, στην ελληνική αγορά από τη Westnet Distribution

Η Westnet Distribution ανακοίνωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη Lenovo, την αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιριών για τη διάθεση των android tablet της Lenovo στην ελληνική αγορά.

Στην εκδήλωση στελέχη της Lenovo παρουσίασαν τη μοναδική σειρά των tablet Lenovo τα οποία καλύπτουν ευρύτατο φάσμα αναγκών των χρηστών. Με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, τον κομψό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια αγορά.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα IdeaTab Α1000, IdeaTab Α3000 και IdeaTab S6000:

  • Με την πιο ελκυστική τιμή της αγοράς που ξεκινά από τα 129€, με οθόνη 7 ιντσών HD, βάρος μόλις 350 γρ και διάρκεια μπαταρίας έως 8 ώρες, το IdeaTab A1000 προσφέρει μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής. Μάλιστα η τεχνολογία ενίσχυσης του ήχου Dolby του A1000 που προσφέρει φυσικότητα στον ήχο και τα στερεοφωνικά ηχεία που είναι τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος μπροστά, επιτρέπουν στο χρήστη μια μοναδική ακουστική εμπειρία για κάθε είδος μουσικής.
  • Για όσους αγαπούν το παιχνίδι, στις ίδιες σχεδόν διαστάσεις, το IdeaTab A3000, διαθέσιμο και σε 3G εκδοχή αποτελεί μονόδρομο. Ο επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα επιταχύνει την απόδοσή του και το καθιστά ιδανικό για όλες σχεδόν τις μορφές παιχνιδιών σε tablet. Ειδικότερα, η οθόνη τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS) προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, επιτρέποντας κοινή χρήση περιεχομένου με φίλους σε ομάδες. Η τιμή του ξεκινά από 229€.
  • Τέλος για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο «δυνατό», αλλά πολύ λεπτό κι ελαφρύ η Lenovo προσφέρει το IdeaTab S6000 με οθόνη HD IPS 10,1” με δυνατότητα πολλαπλής αφής και επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, δημιουργώντας έτσι έναν πρακτικό φορητό σύντροφο για ανάγνωση, περιήγηση στο web ή παρακολούθηση ταινιών με μια ζωντανή εμπειρία θέασης. Η τιμή του ξεκινά από 369€.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα Lenovo Miix, Lenovo Yoga 11s και Flex από την κατηγορία convertibles της Lenovo. Πρόκειται για εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές συσκευές που επιτρέπουν στο χρήστη να απολαύσει τα πλεονεκτήματα tablet και laptop σε μια συσκευή.

Μέσα από την αποκλειστική διάθεση της Westnet οι έλληνες οπαδοί της τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όποιο tablet της Lenovo ταιριάζει στο δικό τους προφίλ και ανάγκες, σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.