XBLOG logo @2x

Τέλος στη Motorola – Η Lenovo ανακοίνωσε τα Lenovo Moto G4 / G4 Plus / G4 Play

Όταν βγήκαν οι φήμες ότι η Lenovo θα “σκοτώσει” τη Motorola ελπίζαμε να μην ισχύουν γιατί είναι η ιστορικότερη εταιρία στον χώρο των κινητών. Ωστόσο οι Κινέζοι φαίνεται ότι δεν πτοούνται από αυτά. Η Lenovo τώρα ανακοίνωσε το νέο smartphone “Lenovo Moto G4,” καθώς και τις παραλλαγές του G4 Plus και G4 Play, το οποίο αντικαθιστά το εμβληματικό όνομα της Motorola με της Lenovo. Το μόνο που έμεινε στο κινητό είναι το brand Moto και η stock εμπειρία στο λογισμικό.

Και τα τρία κινητά της σειράς Moto G4 τρέχουν το Android 6.0.1 Marshmallow από το κουτί χωρίς κάποιο πρόσθετο λογισμικό της Lenovo. Θα κυκλοφορήσουν σε λευκό ή μαύρο χρώμα, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής περισσότερων χρωμάτων μέσω του Moto Maker για τα G4 και G4 Plus.

Lenovo Moto G4

Το Lenovo Moto G4 είναι το βασικό μοντέλο και για τα €217/£169 που κοστίζει ενσωματώνει αξιοπρεπέστατο hardware: 5,5-ιντσών full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 617 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 2 GB μνήμη RAM, dual-band 802.11n WiFi, Bluetooth 4.1, LTE, 16 ή 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 3,000 mAh μπαταρία, 13-megapixels κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Επίσης το σώμα του διαθέτει ένα υλικό που απωθεί το νερό.

Όπως και όλα τα Motos G, διαθέτει θύρα micro-USB και όχι USB Type-C.

Lenovo Moto G4 Plus

Το Lenovo Moto G4 Plus είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του απλού G4. Διαθέτει 5,5-ιντσών full HD οθόνη με επικάλυψη Gorilla Glass 3, Qualcomm Snapdragon 617 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 2 / 4 GB μνήμη RAM, Adreno 405 μονάδα γραφικών, 16, 32 ή 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 3,000 mAh μπαταρία με Turbo-Power Charging, 4G LTE με VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 και GPS. Και αυτό διαθέτει νανοεπικάλυψη για προστασία από το νερό (σταγόνες βροχής, πιτσιλιές κ.ο.κ).

Η κύρια κάμερα του έχει ανάλυση 16-megapixels, αισθητήρα OmniVision PureCell Plus, 1.3μm pixels, διάφραγμα f/2.0 και υβριδικό σύστημα εστίασης (Laser & phase detection). Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5-megapixels. Τέλος, αυτό διαθέτει και αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει τη συσκευή σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το κόστος ανέρχεται στα €255/£199.

Lenovo Moto G4 Play

Το Lenovo Moto G4 Play είναι παρόμοιο με το περσινό Moto G. Έχει τετραπύρηνο chip Snapdragon 410, 2 GB μνήμη RAM, 16 GB χωρητικότητα επεκτάσιμη μέσω microSD, 5.0-ιντσών HD οθόνη, LTE, 2.4GHz 802.11n WiFi, Bluetooth 4.1, 8-megapixels κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Δεν γνωρίζουμε την τιμή του αλλά είναι σίγουρα το φθηνότερο από τα τρία.

Τα G4 και G4 Plus θα κυκλοφορήσουν άμεσα στην Βραζιλία, και το G4 Plus είναι επίσης διαθέσιμο στην Ινδία. Και τα δύο κινητά θα κυκλοφορήσουν “σύντομα” στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Το φθηνό Moto G Play θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αυτό το καλοκαίρι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.