XBLOG logo @2x

Lenovo: Νέα σειρά IdeaPad laptop

Η νέα σειρά IdeaPad της Lenovo είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με μοναδικά προϊόντα και απεριόριστες δυνατότητες. Το νέα laptop IdeaPad U350 και G550 συνδυάζουν το μοντέρνο σχεδιασμό με εξαιρετική τεχνολογία, ενώ τα netbooks S10-2 και S12 με τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις τους προσφέρουν στυλ και άμεση συνδεσιμότητα παντού.

Lenovo IdeaPad U350

Το νέο laptop IdeaPad U350 συνδυάζει την εύκολη φορητότητα με υψηλή απόδοση. Ενώ είναι μικρό στο μέγεθος (ζυγίζει μόλις 1,6 κιλά και έχει πάχος 17 mm), διαθέτει την τελευταία τεχνολογία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο στην υπολογιστική όσο και στην ψυχαγωγική εμπειρία. Επίσης, διαθέτει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένη camera, τεχνολογία που προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος (Ambient Light Sensor) και Dolby Sound Room για υψηλή ποιότητα ήχου.

Lenovo IdeaPad G550

Ο φορητός υπολογιστής IdeaPad G550 αποτελεί την πρόταση της Lenovo τόσο για χρήση στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Είναι εξοπλισμένος με την ανάλογη τεχνολογία τόσο για Multimedia παρουσιάσεις όσο και για προβολή ταινιών. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών, ζυγίζει 2,5 κιλά, έχει πάχος 26 mm, επεξεργαστή Intel Core Duo και ποικιλία NVIDIA γραφικών.

Lenovo IdeaPad S10-2 & S12

Τα δύο netbooks IdeaPad S10-2 και S12 με τον εξαιρετικά μικρό και μοντέρνο σχεδιασμό αποτελούν τους έξτρα φορητούς υπολογιστές της Lenovo. Το IdeaPad S10-2 ζυγίζει 1 κιλό και έχει πάχος 1,8 εκ. με οθόνη 10 ιντσών, ενώ το IdeaPad S12 ζυγίζει 1,36 κιλά και έχει πάχος 2,5 εκ. με οθόνη 12 ιντσών. Και τα δύο netbooks έχουν 3 θύρες USB, τεχνολογία Quick Start για άμεση πρόσβαση στο internet και στο email του χρήστη, καθώς και ενσωματωμένη camera.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.