XBLOG logo @2x

LeEco LeSEE: Το κινέζικο αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Τη LeEco τη γνωρίσαμε χάρη στα smartphones και τις τηλεοράσεις της, ωστόσο τώρα αποκάλυψε και το LeEco LeSEE, το πρώτο της αυτοκίνητο. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε επίσης ότι επενδύει στις Faraday Future και Aston Martin, άρα έχει βάλει σκοπό να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως.

Το LeEco LeSEE είναι η απάντηση της LeEco στα αυτόνομα αυτοκίνητα της αμερικάνικης κατασκευάστριας Tesla Motors η οποία πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε «το προσιτό ηλεκτρικό αμάξι.» Ο CEO της LeEco, Jia Yueting, έδειξε ότι το LeSEE μπορεί να οδηγήσει και να παρκάρει μόνο του ακολουθώντας τις εντολές που έπαιρνε από τον CEO μέσω μιας εφαρμογής.

LeEco LeSEE

Σύμφωνα με τον CEO της κινέζικης κατασκευάστριας, τα πίσω καθίσματα θα παίρνουν το σχήμα των σωμάτων των επιβατών για μεγαλύτερη άνεση, θα υπάρχουν οθόνες αφής για την ψυχαγωγία των επιβατών και τα οχήματα θα διαθέτουν τεχνολογίες αυτόματης εκμάθησης και αναγνώρισης προσώπου. Δυστυχώς αυτά γνωρίζουμε μόνο για το LeSEE.

Η LeEco θέλει στο μέλλον να δημιουργήσει έναν στόλο από αυτόνομα ταξί LeSEE, των οποίων τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα χρησιμοποιούν διάφορα χρώματα για να δείξουν την διαθεσιμότητα. Επίσης πιστεύει ότι στο μέλλον τα αυτοκίνητα θα είναι δωρεάν, χρεώνοντας τον κόσμο για συνδρομές και για άλλα πράγματα.

Το LeEco LeSEE θα κυκλοφορήσει το 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.