XBLOG logo @2x

Lamborghini ALPHA ONE: Ένα smartphone με το κόστος αυτοκινήτου

Την Lamborghini την έχουμε όλοι αγαπήσει σαν κατασκευάστρια αυτοκινήτων, όμως ασχολείται και με τα κινητά. Φυσικά δεν μιλάμε για κινητά τύπου Samsung Galaxy, αλλά ούτε και για iPhone. Η Lamborghini βγάζει κινητά πολυτελείας όπως η Vertu. Το 2015 είδαμε τα smartphones 88 Tauri και Antares, και τώρα η εταιρία ανακοίνωσε ένα ακόμα.

Το Lamborghini ALPHA ONE είναι το νέο πολυτελέστατο smartphone της ιταλικής μάρκας και είναι φτιαγμένο από υλικό πιο σκληρό και από τιτάνιο το οποίο χρησιμοποιείται και στα αυτοκίνητα της εταιρίας. Με αυτό το υλικό το κινητό θα αντέξει για χρόνια, όμως ο χρήστης δεν το βλέπει επειδή από πάνω του έχει τοποθετηθεί -γνήσιο- Ιταλικό δέρμα.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του ALPHA ONE, έχουμε 5.5-ιντσών QHD οθόνη, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, μπαταρία χωρητικότητας 3,250 mAh και υποστήριξη για δύο κάρτες SIM. Το μόνο αρνητικό επάνω του είναι ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820 ο οποίος θεωρείται πλέον πολύ παλιός.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει σε Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Κορέα, την Κίνα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με κόστος περίπου $2,110.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.