XBLOG logo @2x

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε ζωντανή μετάδοση στην COSMOTE TV

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πλησιάζει (Σάββατο 11/5, 20.30) και εν όψει της αναμέτρησης, το διήμερο 10-11/5, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, καθώς και την ολοκληρωμένη «κάλυψη» της 17μελους δημοσιογραφικής ομάδας, των 100 τεχνικών και 35 καμερών των καναλιών COSMOTE SPORT. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση στο COSMOTE SPORT 1HD.

Η κάλυψη της Παρασκευής 10/5

Την Παρασκευή 10/5 η εκπομπή «Ώρα Τελικού» (15.15, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, θα ενημερώσει τους τηλεθεατές για την προετοιμασία της «Ένωσης», με τη βοήθεια του Πάνου Μάλαμα, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλες τις λεπτομέρειες από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Μιχάλης Μελισσίδης θα συζητήσουν για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν ζωντανά οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, Μανόλο Χιμένεθ (15.30) και Ραζβάν Λουτσέσκου (18.15).

Στις 21.00 η σκυτάλη θα δοθεί στους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα και την εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» (COSMOTE SPORT 1HD), που θα «βγει» ζωντανά από το ΟΑΚΑ. Μέσα από την εκπομπή, οι συνδρομητές θα θυμηθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα από την πορεία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μέχρι τον τελικό του ΟΑΚΑ, ενώ θα δουν εμβληματικές μορφές του ποδοσφαίρου, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Γιάννης Ψαρράς και ο Χρήστος Αρβανίτης να μιλούν στον Βασίλη Παπαδόπουλο για τους τελικούς του 1978 και του 1983, όταν οι δύο ομάδες είχαν ξαναέρθει αντιμέτωπες σε τελικό Κυπέλλου. Επιπλέον, ο Πάνος Λούτας θα θυμίσει στους τηλεθεατές όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ των δύο φιναλίστ στους τελικούς Κυπέλλου το 2017 και 2018. Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Μπορμπόκης, ο οποίος έχει κερδίσει τίτλους και με τους δύο διεκδικητές του Κυπέλλου.

Η κάλυψη του Σαββάτου 11/5

Το Σάββατο 11/5, οι συνδρομητές θα κινούνται σε ρυθμούς Κυπέλλου από τις 09.00, καθώς μέσα από το COSMOTE SPORT 1HD, θα παρακολουθήσουν τους τέσσερις ημιτελικούς της φετινής διοργάνωσης ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (09.00), ΑΕΚ-Λαμία (11.15), Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (13.30) και Λαμία-ΑΕΚ (15.45).

Στις 18.00, θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς η «Ώρα Τελικού» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα υποδεχθεί τους Παντελή Καφέ και Χάρη Κοπιτσή, για να σχολιάσουν την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ οι Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα μεταφέρουν τις πρώτες πληροφορίες από τον χώρο των αποδυτηρίων. Επίσης, οι Κώστας Γκουντούλας και Έλενα Παπαδοπούλου θα βρεθούν στο σημείο άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων, ενώ ο Ανδρέας Σερεβέτας θα συναντήσει τον υπεύθυνο για θέματα V.A.R. στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο, θα εφαρμοστεί το σύστημα βοήθειας των διαιτητών για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ο Μιχάλης Τσόχος συντροφιά με το βαρύτιμο τρόπαιο, θα υποδεχθεί τους δικούς του καλεσμένους και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Αριάνα Παπαγιάννη από τον χώρο των επισήμων. Έπειτα, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα σχολιάσει τις επιλογές των δύο προπονητών για τις ενδεκάδες και στις 20.30 θα ξεκινήσει την περιγραφή του αγώνα.

Με την ανάδειξη Κυπελλούχου Ελλάδας 2018-19 η «Ώρα Τελικού» θα επιστρέψει με συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί θα βρίσκονται αντίστοιχα, οι Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ξαρλής, για να μεταφέρουν το κλίμα από τα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών των δύο ομάδων.

Τέλος, στην εκπομπή θα προβληθούν οι εορτασμοί των νικητών και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ θα γίνει σχολιασμός της βραδιάς από καλεσμένους, καθώς και η ψηφιακή ανάλυση και η προβολή των highlights της αναμέτρησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.