Ο Κωτσόβολος ανοίγει το πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα

Το πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα βρίσκεται στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens και περιμένει όλους τους φίλους της τεχνολογίας να το γνωρίσουν από κοντά και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Πρόκειται για ένα χώρο 50 τμ. που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πλήρες οικοσύστημα της Apple και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της εταιρείας.

Η δημιουργία εξειδικευμένου χώρου παρουσίασης και πώλησης προϊόντων Apple στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens συνδυάζεται με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, το οποίο θα διασφαλίζει την πλήρη ενημέρωση και κάλυψη αναγκών των πελατών, πριν και μετά την αγορά.

Στο πρώτο Apple Shop στο κατάστημα Κωτσόβολος στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν μοναδικές προσφορές, όπως όλα τα Mac προϊόντα, iPad και iPhone με το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος και οι τόκοι χάρισμα, καθώς επίσης και προϊόντα με όφελος αγοράς, όπως το Apple MacBook Pro 15″ i7 μόνο €1.999 από €2.519. Επιπλέον, θα διατίθενται όλα τα iPad 5ης γενιάς με όφελος αγοράς 35%, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παράλληλα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφτούν το κατάστημα θα μπορούν να γνωρίσουν το χώρο καλύτερα μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, που θα προσφέρουν ξεχωριστά δώρα και θα δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει τη μοναδική τεχνολογία των Apple προϊόντων. Συγκεκριμένα, από τις 11:00-15:00 & 16:00-20:00 ένα ιδιαίτερο παιχνίδι τύπου puzzle θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να κερδίσουν μία δωρο-επιταγή αξίας €300 για τις αγορές τους από το Apple Shop. Οι επισκέπτες καλούνται να δημιουργήσουν μία Apple συσκευή από τα κομμάτια του puzzle που θα βρίσκονται «κρυμμένα» στο κατάστημα και θα μπουν στη μεγάλη κλήρωση. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι παρευρεθούν στο κατάστημα (11:00-15:00) θα μπορούν να δοκιμάσουν το Apple Watch με τη βοήθεια ενός personal trainer, ο οποίος θα δίνει συμβουλές για τη διατήρηση μίας καλής φόρμας. Ενώ, με τη χρήση των Apple Pencil και iPad επαγγελματίας σκιτσογράφος (16:00-20:00) θα δημιουργεί τα σκίτσα των επισκεπτών με χιουμοριστική διάθεση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.