Το δίκτυο της Κωτσόβολος ανανεώνεται διαρκώς για μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΕΘΝ. ΟΔΟΣ 1
Το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στη Νέα Ερυθραία

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις στο δίκτυό της, με ανακαινίσεις καταστημάτων της ανά την Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο τρίμηνο ολοκληρώθηκαν ανακαινίσεις σε έξι καταστήματά της πανελλαδικά: δύο σε μεγάλα καταστήματα της Αττικής, στη Νέα Ερυθραία και το Ψυχικό, δύο σε καταστήματα της Κρήτης, στα Χανιά και το Ηράκλειο, αλλά και στο καταστήματα του Βόλου, ενώ στο Αίγιο, η εταιρεία απέκτησε ένα ολοκαίνουριο κατάστημα.

Τα καταστήματα της Κωτσόβολος ακολουθούν πλέον μια σχεδιαστική φιλοσοφία με «ανοιχτές βιτρίνες» για την παρουσίαση των προϊόντων, σύγχρονους χώρους με χρηστικότητα, όπως το concept «Ελάτε Σπίτι Μας», αλλά και σημεία εξυπηρέτησης “Support 360”, που αναδεικνύουν έξυπνα και αποτελεσματικά μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ προβάλλουν άριστα την προσέγγιση της Κωτσόβολος απέναντι στο σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά την ιδανική λύση.

Μέσα στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ της Νέας Ερυθραίας
Μέσα στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ της Νέας Ερυθραίας

Ο σχεδιασμός των νέων καταστημάτων, που βασίζεται στα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons – Carphone, αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών. Στο κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, ειδικότερα, συντελέστηκε ολική ανακαίνιση όλων των χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τις αγορές τους, μέσα σε ένα σύγχρονο χώρο, με εύκολη πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων, τόσο σε επίπεδο σήμανσης, όσο και δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων.

Το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στον Βόλο
Το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στον Βόλο

Το κατάστημα Κωτσόβολος του Αιγίου μεταφέρθηκε σε νέο κεντρικό σημείο πόλης (Κορίνθου 52 & Αγίας Κυριακής), ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό για νέες εμπειρίες και έξυπνες τεχνολογικές λύσεις για το σπίτι, και όχι μόνο. Αλλά και τα καταστήματα στο Βόλο, τα Χανιά και το Ηράκλειο, επανασχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν εσωτερικά, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητά τους και την αισθητική ανάδειξη όλων των σημείων των καταστημάτων. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον τα προϊόντα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Η μεγάλη ποικιλία, οι απίστευτες προσφορές, αλλά και η άριστη εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό παραμένουν τα πιο δυναμικά στοιχεία της Κωτσόβολος για μια κορυφαία καταναλωτική εμπειρία σε ένα κορυφαίο τεχνολογικό και φιλόξενο περιβάλλον στα καταστήματα του δικτύου της ανά την Ελλάδα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.