Η Kodak ξεκινάει την πώληση Android tablets στην Ευρώπη

Η Kodak ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα αρχίσει να φτιάχνει tablets σε συνεργασία με την Archos τα οποία θα πουλάει με την επωνυμία της επάνω τους, και σήμερα αποκαλύφθηκαν τα πρώτα μοντέλα.

Τα tablets ονομάζονται Kodak Tablet 7 και Tablet 10. Αμφότερα είναι οικονομικά tablets που τρέχουν Android και έχουν έναν “πρωτότυπο” σχεδιασμό με το γνωστό κίτρινο-μουσταρδί χρώμα της εταιρίας.

Μιας και η Kodak είχε γίνει γνωστή χάρη στις κάμερες της, τα νέα tablets υποτίθεται δίνουν βάρος σε αυτό το τμήμα. Για αυτό το λόγο ενσωματώνουν 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 8-megapixel κύρια κάμερα και εφαρμογές επεξεργασίας των φωτογραφιών (Cyberlink και Snapseed).

Kodak Tablet 10 rear
Το Tablet 10.

Κατά τ΄ άλλα δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο όσον αφορά το hardware τους. Το Kodak Tablet 10 ενσωματώνει μια 10,1-ιντσών οθόνη ανάλυσης HD, ενώ το Tablet 7 μία 7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1024 x 600. Και τα δύο διαθέτουν τετραπύρηνο MediaTek επεξεργαστή, 1 GB RAM και Android Nougat. Το μεγάλο έχει μπαταρία 6,000 mAh και το μικρό πιθανόν έχει μικρότερη μπαταρία και από το κινητό σας, στα 2,500 mAh.

Τα δύο tablets θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες στην Ευρώπη με κόστος €79.99 και €119.99 αντίστοιχα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.