XBLOG logo @2x

Kingston DataTraveler 300: USB Stick με χωρητικότητα 256 GB

Σίγουρα όλοι όσοι ασχολούμαστε με την τεχνολογία και όχι μόνο, έχουμε ένα USB Stick μαζί μας με χωρητικότητα τουλάχιστον 1 GB. Χθες λοιπόν η Kingston αποφάσισε να διαθέσει στην αγορά ένα USB Stick το οποίο σίγουρα μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τον σκληρό σας δίσκο, αφού η χωρητικότητα του αγγίζει τα 256 GB. Το νέο USB Stick ακούει στο όνομα DataTraveler 300 και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση.

Δεν είμαι σίγουρος αν τα άτομα που χρειάζονται ένα τόσο μελο USB Stick είναι πάρα πολλά, ωστόσο πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε χρήστες netbook που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την περιορισμένη χωρητικότητα των συστημάτων τους καθώς και σε  designers που είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το portfolio τους που αποτελείται από βαριά γραφιστικά αρχεία.

Το DataTraveler 300 της Kingston δεν έχει καπάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύεται η υποδοχή του USB όταν δε χρησιμοποιείται και είναι βελτιωμένο για να υποστηρίζει συστήματα Windows ReadyBoost. To προϊόν διατίθεται κατόπιν παραγγελίας μόνο: οι καταναλωτές που επιθυμούν να το αγοράσουν μπορούν να υποβάλλουν την παραγγελία τους σε κάποιον μεταπωλητή ή e-tailer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/europe .

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.