XBLOG logo @2x

Η Kingston κατάφερε να χωρέσει 2 TB μνήμης σε ένα USB φλασάκι

Το 2013 η Kingston είχε φέρει το πρώτο 1 TB flash drive στον κόσμο. Παρότι η τιμή του το καθιστούσε απλησίαστο, είχαμε εντυπωσιαστεί από το επίτευγμα της εταιρίας. Τρία χρόνια αργότερα, και παρότι καμία άλλη εταιρία δεν προσπάθησε να δημιουργήσει το δικό της φλασάκι με 1 TB μνήμη, η Kingston έσπασε το δικό της ρεκόρ παρουσιάζοντας το 2TB DataTraveler Ultimate GT φλασάκι εν’ όψη της έκθεσης CES 2017.

Σύμφωνα με την Kingston, το νέο φλασάκι προσφέρει επιδόσεις USB 3.1 Gen 1, το οποίο θεωρητικά σημαίνει ότι έχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 5Gbps. Το DataTraveler Ultimate GT έχει μεταλλικό σώμα από κράμα ψευδάργυρου για να αντέχει στις πτώσεις και να έχει ένα σχετικά κομψό design.

Με 2 TB μνήμης μπορείτε να αποθηκεύσετε 70 ώρες 4K βίντεο, 96 παιχνίδια για PC, 500,000 MP3 αρχεία και 256,000 φωτογραφίες σε ανάλυση 24-megapixels. Μάλιστα, η εταιρία δημοσίευσε στο δελτίο τύπου έναν ενδιαφέρον πίνακα με πόσα πράγματα μπορεί να αποθηκεύσει.

Μαζί με το φλασάκι 2 TB DataTraveler Ultimate GT θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και η αντίστοιχη έκδοση με 1 TB μνήμη. Οι τιμές τους δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά δεν θα μας έκανε εντύπωση άμα κοστίζουν τουλάχιστον $1,000. Τα φλασάκια έρχονται με πέντε χρόνια εγγύηση από την εταιρία και προσφέρεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.