XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε custom θήκες & skins για smartphones!

Για το wrappz.gr έχω γράψει και σε άλλο post εδώ στο xblog.gr. Πρόκειται για ένα site – πλατφόρμα όπου μπορείς να σχεδιάσεις την δική σου custom θήκη ή skin για το smartphone σου, το tablet ή κάποιο άλλο gadget! Επιλέγεις δηλαδή το χρώμα της αρεσκείας σου, ανεβάζεις φωτογραφία πχ με τους φίλους σου ή επιλέγεις μία από τις δεκάδες εικόνες που έχει η εφαρμογή, προσθέτεις κείμενο, φτιάχνεις τη θήκη ή το skin σου ακριβώς όπως εσύ θέλεις να είναι!

Έτσι έχεις μία θήκη ή ένα skin εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο! Και όλα αυτά σε λογικές τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ!

Σε αυτόν τον διαγωνισμό του xblog.gr πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν από μία θήκη ή ένα skin για το smartphone τους!

Update (6/1/2013): Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν custom skin ή θήκη για το κινητό τους από το wrappz.gr είναι οι:

  • Σχόλιο #6 από Evita: Ωραίος διαγωνισμός!!!! Εμένα θα μου άρεσε να έχει πάνω ενα κολάζ με φωτογραφίες απο αγαπημένα πρόσωπα!!
  • Σχόλιο #18 από Sonia P: Θα ήθελα να είναι διάφανη και να έχει σχέδιο λευκής δαντέλας ή λινάτσας.
  • Σχόλιο #52 από Φλώρα: Περίεργη, με φοβερό χρώμα και σχέδιο!
  • Σχόλιο #148 από Mariela Strovila: Φαντάζομαι τη θήκη μου με φωτογραφία της οικογένειας μου.
  • Σχόλιο #171 από Μαρία: Ροζ με λουλουδάκια.

Και οι 5 παραπάνω θα ειδοποιηθούν από την wrappz.gr με email για το πώς θα αποκτήσουν δωρεάν το custom skin ή την custom θήκη για το κινητό τους!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

  1. Άφησε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας πώς φαντάζεσαι τη δική σου custom θήκη – skin! Πώς θα την έφτιαχνες, με τι χρώματα, τι εικόνα θα ήθελες να έχει;
  2. Κάνε Like στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματα του xblog στο αγαπημένο σου social network!
  3. Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Απλά κάνε κλικ στα εικονίδια που βλέπεις στο τέλος του post (facebook like, tweet, google+). Έτσι θα μάθουν για το διαγωνισμό και οι φίλοι σου και θα έρθουν στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής διαγωνισμού: Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των ονομάτων των 5 τυχερών σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το wrappz.gr διαθέτει θήκες και skins για αρκετές μάρκες και μοντέλα κινητών τηλεφώνων. Σε περίπτωση που επιλέξετε θήκη και ο τύπος του κινητού σας δεν υποστηρίζεται από την εφαρμογή του wrappz.gr θα πρέπει να επιλέξετε skin. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά για ποια κινητά διατίθενται θήκες και skins στη σχετική σελίδα του wrappz.gr.
  • Στη φόρμα αποστολής σχολίου – συμμετοχής γράψτε σωστά το email σας (το οποίο δεν δημοσιοποιείται) αφού οι 5 τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.
  • Οι 5 τυχεροί θα λάβουν email από την Έλσα (υπεύθυνη του wrappz.gr) με οδηγίες και τον μοναδικό κωδικό τους για να φτιάξουν δωρεάν τη θήκη ή το skin τους για το smartphone τους.
  • Ένα σχόλιο – συμμετοχή ο καθένας. Διπλές – τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα και email δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται από τον διαγωνισμό.

Σχετικά με το wrappz.gr

Το www.wrappz.gr είναι το πρώτο και μοναδικό διαδικτυακό κατάστημα στην Ελλάδα, που επιτρέπει πλέον σε όλους μας να κάνουμε τα αγαπημένα μας gadgets μοναδικά. Ο καθένας μας μπορεί πλέον να σχεδιάσει μόνος του τη δική του θήκη ή το δικό του skin για το κινητό του, το laptop, το tablet ακόμα και την παιχνιδομηχανή του. Μπορεί να ανεβάσει τις δικές του φωτογραφίες ή να επιλέξει ανάμεσα από εκατοντάδες εικόνες καλλιτεχνών που έχουμε στο gallery μας. Μία θήκη ή ένα skin από τη wrappz γίνεται ακόμα πιο προσωπικό, μιας και μπορούμε να προσθέσουμε κείμενο, να διαλέξουμε γραμματοσειρά και να αλλάξουμε χρώματα.

Τον διαγωνισμό υποστηρίζει το diagonismos.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.