XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] 7 Χρόνια XBLOG.gr! Κερδίστε ένα Nokia Lumia 710 και ένα Nokia Lumia 610!

Πέρασαν κιόλας επτά (7) χρόνια από το πρώτο post που ανέβηκε στο xblog.gr το καλοκαίρι του 2005!

Έτσι, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, θα σας… ταράξουμε στους διαγωνισμούς!

Μετά τα 4 Sony Xperia smartphones που κληρώσαμε τον προηγούμενο μήνα, σε αυτό τον διαγωνισμό χαρίζουμε δύο Nokia Lumia κινητά και συγκεκριμένα ένα Nokia Lumia 710 και ένα Nokia Lumia 610, προσφορά της Nokia Ελλάδας!

Update (6/8/2012): Το Nokia Lumia 610 κερδίζει η Anna Iakovaki που άφησε το σχόλιο #911 γράφοντας: “Αν καταφέρουμε τελευταία στιγμή και την κάνουμε για κανένα νησάκι καλά θα είναι! Θα δείξει… Τις καλύτερες ευχές για τα γενέθλια του xblog”! Το Nokia Lumia 710 κερδίζει η Alikaki που άφησε το σχόλιο #1525 γράφοντας: “Διακοπούλες με τις κολλητούλες μου στην Πάρο! Καλό καλοκαίρι σε όλους”! Και οι δύο έχουν ειδοποιηθεί με email για να παραλάβουν τις συσκευές τους από την Nokia μαζί με τις κάρτες εγγύησης των συσκευών.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε το σχόλιο σου κάτω από αυτό το post γράφοντας τι σχέδια έχεις για το φετινό καλοκαίρι! Θα πας διακοπές; Θα μείνεις στην πόλη; Θα προτιμήσεις camping; Κάτι άλλο; Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, αποφεύγοντας τα greeklish!

2) Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! ‘Ετσι θα ενημερώνεσαι γρήγορα για τα καλύτερα post που ανεβάζουμε μέσα από το αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+! Απλά πάτησε τα buttons που βρίσκονται στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ) για να μοιραστείς το διαγωνισμό με τους φίλους σου και να έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση και η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο τυχερών σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!
  • Πρόσεξε να γράψεις σωστά το όνομα και το email σου στη φόρμα αποστολής σχολίου στον διαγωνισμό αφού οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email. Τα email των συμμετεχόντων δεν δημοσιοποιούνται. Τα δώρα θα αποσταλούν στους δύο τυχερούς με εταιρία courier με χρέωση παραλήπτη (δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ).
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές απαγορεύονται. Σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο ή ίδιο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.