XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το 4G smartphone LG Optimus F5!

Το xblog.gr συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε χαρίζοντάς σας ένα ακόμα κορυφαίο smartphone!

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ χαρίζουμε το νέο LG OPTIMUS F5 4G, που διατίθεται αποκλειστικά από την COSMOTE. Για να μπορείτε να απολαύσετε απίστευτα γρήγορο Mobile internet με ταχύτητες 4G, που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το το πιο οικονομικό 4G Smartphone, που διαθέτει εξαιρετική οθόνη αφής 4.3 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz Qualcomm και ενσωματώνει έξυπνες λειτουργίες όπως Qslide, Live Zooming και Q Translator.

Update (23/7/2013): Το LG Optimus F5 κερδίζει το σχόλιο #1199 από Ζετάκι που έγραψε: “Να έχει ωραίο design και φυσικά κάποια καλά χαρακτηριστικά, αυτά προσέχω περισσότερο σε ένα κινητό. Και το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ ωραίο, ελπίζω να το έχω μαζί μου στις διακοπές”! Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή της συσκευής!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας ποιο είναι το πρώτο στοιχείο που προσέχεις σε ένα smartphone! Λειτουργικό σύστημα; Οθόνη; Κάμερα; Σχεδιασμός; Χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες, απέφυγε τα greeklish.

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 23/7/2013, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.