XBLOG logo @2x

Jolla C: Ανακοινώθηκε το δεύτερο κινητό της Jolla με Sailfish 2.0 OS

Το πρώτο κινητό της Jolla μπορεί να ξεχώριζε όμως δεν άφησε ιστορία, και το πολλά υποσχόμενο tablet της απέτυχε και δεν κυκλοφόρησε. Τώρα η εταιρία ανακοίνωσε το δεύτερο κινητό της που και αυτό όμως πρόκειται να περάσει απαρατήρητο. Ο λόγος που το νέο κινητό της εταιρίας δεν θα γίνει γνωστό είναι επειδή προορίζεται για προγραμματιστές και θα φτιαχτούν μόνο 1.000 μοντέλα που θα παραδοθούν στους χρήστες τον Ιούλιο.

Το κινητό ονομάζεται Jolla C και ανήκει στη κατηγόρια των low-end smartphones με αδύναμο hardware. Ενσωματώνει 5-ιντσών HD LCD IPS οθόνη (ανάλυσης 1280 x 720 pixels), Qualcomm Snapdragon 212 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB μνήμη RAM, 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 8-megapixels κάμερα, 2-megapixels εμπρόσθια κάμερα, GPS, 4G LTE, υποδοχή για 2 SIM και 2.500 mAh μπαταρία.

Το Jolla C τρέχει το λειτουργικό σύστημα Sailfish 2.0 OS της Jolla το οποίο υποστηρίζει Android apps. Άμα ενδιαφέρεστε για την απόκτησή του μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ με €169, όμως επειδή προορίζεται σαν “πλατφόρμα για προγραμματιστές” δεν έχει εγγύηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.