XBLOG logo @2x

H iSquare συνεχίζει να φροντίζει τον αρκούδο Πάτρικ

Η iSquare, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι υιοθέτησε εκ νέου τον μικρό Πάτρικ αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του, συνεχίζοντας να είναι αρωγός του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο σπουδαίο έργο του.

Ο Πάτρικ βρέθηκε το Μάρτιο του 2015 στο Βροντερό Φλώρινας όταν ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και χωρίς τη μητέρα του σε μία ηλικία που η επιβίωσή του στη φύση θα ήταν αδύνατη. Το αρκουδάκι μεταφέρθηκε άμεσα σε προστατευόμενο χώρο του Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ όπου και παρέμεινε υπό στενή φροντίδα και παρακολούθηση με την iSquare να αναλαμβάνει τα έξοδα διατροφής και περίθαλψής του. Η iSquare επίσης χορήγησε iPad στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ώστε να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο φροντίδας ο Πάτρικ απελευθερώθηκε στη φύση, όπως ήταν και ο αρχικός σκοπός. Επειδή όμως από πολύ μικρός μεγάλωσε με τη φροντίδα ανθρώπων, βρήκε το δρόμο του πίσω στο καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπου και πλέον θα παραμείνει.

Ο μικρός αρκούδος θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο σε χώρο του Κτηνιατρικού Κέντρου και στη συνέχεια όταν θα ενηλικιωθεί θα ενταχθεί στο Καταφύγιο μαζί με τις υπόλοιπες αρκούδες.
Σήμερα ο Πάτρικ φιλοξενείται μαζί με τρεις θηλυκές αρκούδες που ήρθαν από την Γεωργία, την Λουΐζα, την Μόλυ και την Τζόρτζια. Μάλιστα η Λουΐζα και αυτός έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και πολλές φορές μοιράζονται ακόμα και το φαγητό τους.

Διάβασε επίσης: «Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» μεγάλη πρωτοβουλία της Κωτσόβολος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.