XBLOG logo @2x

iSquare: Ο νέος διανομέας της Apple ή αλλιώς η “μετά Rainbow εποχή”

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της iSquare (πρώην Rainbow), της νέας εταιρίας του Ομίλου της Info-Quest, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η iSquare ανέλαβε πρόσφατα την προώθηση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η παρουσίαση της νέας εταιρίας προς τους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, παρουσία δημοσιογράφων από τον ηλεκτρονικό και τον έντυπο Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το απόγευμα η Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας υποδέχθηκαν τους πελάτες, συνεργάτες καθώς και πολλούς φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Apple, τα οποία ήδη διατίθενται στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Έτσι το κοινό είχε την ευκαιρία να περιεργαστεί τον νέο iMac με την «απόλυτη οθόνη» που συνοδευόταν από το Magic mouse, το νέο MacBook, αλλά και το οικολογικό Mac mini.

iSquare

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με εμπειρίες Ελλήνων χρηστών Apple, από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και από φοιτητές και μαθητές που εξέθεσαν, με το δικό του τρόπο ο καθένας, την απόλυτη εμπειρία κτίσης και χρήσης του Mac ή του iPod.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η ανάπτυξη των Apple Premium Resellers καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα πρότυπα που ορίζει η Apple, όπου ο πελάτης θα ζει πραγματικά την απόλυτη εμπειρία της Apple. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η δημιουργία «Shop in Shop» σε κεντρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, με στόχο την αναβάθμιση των σημείων πώλησης Apple.

Δόθηκε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που δίνει η iSquare στην υποστήριξη των προϊόντων Apple και ανακοινώθηκε η διάθεση του AppleCare Protection Plan για την Ελλάδα, καθώς και η έναρξη παροχής της υπηρεσίας «Pick up & Return».

iSquare

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα της ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.isquare.gr, που φιλοδοξεί να χρησιμεύσει σαν κόμβος επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα στη διεύθυνση isquare.gr/blog μπορεί ο καθένας να διαβάσει τα τελευταία νέα από την iSquare και την Apple, καθώς και να δει συμβουλές για τη διαχείριση του Mac ή iPod και να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εταιρίας ώστε να υπάρξει ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας με τους πελάτες της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.