XBLOG logo @2x

Ήρθαν νέα iPhone 5 στην Ελλάδα;

Πριν από τρεις εβδομάδες το iPhone 5 διατέθηκε επίσημα στην Ελλάδα και εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από το άνοιγμα των καταστημάτων.

Το iPhone 5 έγινε ανάρπαστο όχι γιατί υπήρξε η τεράστια ζήτηση από το κοινό στην Ελλάδα αλλά γιατί τα κομμάτια που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν πραγματικά ελάχιστα!

Αξίζει νσ σημειωθεί ότι τα καταστήματα στην Αθήνα είχαν ελάχιστες συσκευές (το πολύ 5-10 το καθένα) για να προσφέρουν στους πελάτες τους.

Αφού εξαντλήθηκε λοιπόν το iPhone 5 όλες οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αυτό τον καιρό έκαναν λόγο για νέα παραλαβή iPhone 5 στην Ελλάδα προς τα Χριστούγεννα ή ακόμα και με το νέο  χρόνο!

Από χθες έχω δει ότι η Document, που είναι Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, έχει εμφανίσει διαθεσιμότητα σε iPhone 5 16GB στο site της document.gr και όποιος θέλει μπορεί να προχωρήσει σε αγορά κανονικά!

Έκανα μια διαδικτυακή… βόλτα και από τους άλλους Apple Premium Resellers στη χώρα μας, όπως πχ Golden-i, iStorm, Systemgraph, αλλά δεν είδα διαθεσιμότητα σε iPhone 5.

Για να δούμε αν θα διαθέσουν νέα κομμάτια iPhone 5 τις επόμενες μέρες όχι μόνο η Document, αλλά και οι άλλες εταιρίες – καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.