XBLOG logo @2x

Το iPhone SE “δεύτερης γενιάς” έρχεται σε μερικούς μήνες

Apple iPhone SE
Το πρώτο iPhone SE είναι ένα από τα πιο αγαπημένα iPhone που έχει λανσάρει η Apple

Εδώ και μήνες ακούμε φήμες στο Διαδίκτυο ότι η Apple ετοιμάζει τον διάδοχο του iPhone SE, και τώρα βγήκε άλλη μία. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το China’s Economic Daily News, η Apple θα λανσάρει το νέο SE μέσα στο πρώτο μισό του 2018. Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η παραγωγή της συσκευής θα γίνεται από τη Wistron σε ένα εργοστάσιο στη Μπάνγκαλορ της Ινδίας.

Το πρώτο iPhone SE λανσαρίστηκε από την Apple μέσα στον Μάρτιο του 2016 και δεν άργησε να γίνει το κινητό με τους πιο ευχαριστημένους χρήστες στην αγορά των ΗΠΑ. Είναι το πρώτο κινητό της Apple που κατασκευάζεται στην Ινδία για να πέσει το κόστος παραγωγής, και μάλιστα παράγεται σε εργοστάσιο της Wistron.

Φυσικά η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα απ’ όλα αυτά και δεν υπάρχουν διαρροές από αξιόπιστα άτομα μέχρι σήμερα. Το πρώτο iPhone SE ήταν ένα iPhone 6s στο σώμα του iPhone 5s, και το νέο μάλλον θα είναι ένα μικρότερο iPhone 7. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να διαθέτει το A10 Fusion chip της εταιρίας, 2 GB RAM, 128 GB αποθηκευτικό χώρο, 12-megapixel κάμερα και 5-megapixel selfie κάμερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.