XBLOG logo @2x

iPhone scratch – crash test


Βλέποντας πριν λίγο διάφορα βιντεάκια στο youtube για το iPhone, έπεσα πάνω στο παραπάνω, με τον Eric Butterfield από το PC World να τεστάρει τη νέα συσκευή της Apple για τα καλά! Για αρχή έβαλε το iPhone μέσα σε μια σακούλα που περιείχε κλειδιά και άλλα αντικείμενα, την κούνησε για αρκετά δευτερόλεπτα για να δει αν θα γίνει καμιά γρατζουνιά στη συσκευή. Στη συνέχεια έβαλε το iPhone σε έναν πάγκο και άρχισε να τρίβει με ένα κλειδί όλη την οθόνη του. Και τα δύο αυτά scratch test δεν επέφεραν στο iPhone την παραμικρή γρατζουνιά.

Μετά ήρθε η ώρα να δούμε κατά πόσο αντέχει το iPhone στις πτώσεις.. Πρώτα το έριξε πάνω σε μια μοκέτα, μετά στο πάτωμα της κουζίνας και μετά του έπεσε στο δρόμο ενώ μιλούσε (για τις ανάγκες του crash test πάντα!). Το iPhone άντεξε τις πτώσεις και πάλι δεν έγινε η παραμικρή γρατζουνιά, ούτε παρουσίασε κάποια δυσλειτουργία.

Το scratch – crash test έγινε προκειμένου να δούμε πόσο θα αντέχει η συσκευή στο πέρασμα του χρόνου, γιατί όλο και κάποια στιγμή θα μας πέσει κάτω ή θα τύχει να το έχουμε στην τσέπη ή την τσάντα μας μαζί με κλειδιά ή άλλα αντικείμενα κλπ.. Βέβαια στο βίντεο μπορεί να φαίνεται ότι μετά τις πτώσεις δεν παρουσιάζει η συσκευή καμιά δυσλειτουργία, όμως μία συσκευή με τόσα κυκλώματα στο εσωτερικό της, όπως είναι όχι μόνο το iPhone, αλλά και όλα τα κινητά τηλέφωνα, αν φάει πολλές τούμπες, δε μπορεί όλο και κάποια δυσλειτουργία θα παρουσιάσει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.