XBLOG logo @2x

Φόρτισε ασύρματα το iPhone ή το Magic Mouse σου!

Για σένα που βαρέθηκες το καλώδιο φόρτισης του iPhone ή τη φόρτιση των μπαταριών που έχει το Magic Mouse, υπάρχουν δύο λύσεις που διατίθενται και στην Ελλάδα για να φορτίζεις τις αγαπημένες σου συσκευές ασύρματα!

Όσον αφορά το iPhone, η λύση για την ασύρματη φόρτιση έρχεται από την Powermat. Πώς λειτουργεί; Απλά τοποθετείς την ειδική θήκη της Powermat στο iPhone σου και στη συνέχεια το ακουμπάς πάνω στην ειδική βάση (βλέπε φωτογραφία παραπάνω) και αυτό αρχίζει να φορτίζει!

Αντίστοιχα, υπάρχει λύση και για την ασύρματη φόρτιση του Magic Mouse (για εσάς που χρησιμοποιείτε Mac υπολογιστή και διαθέτετε αυτό το mouse της Apple)! Πρόκειται για το Magic Charger, που λειτουργεί ως εξής: Αντικαθιστάς τις μπαταρίες του Magic Mouse με τον ειδικό φορτιστή και στη συνέχεια τοποθετείς το mouse πάνω στην ειδική βάση.

Magic Charger for Apple Magic Mouse

Η θήκη με την βάση ασύρματης φόρτισης του iPhone θα σου κοστίσει 49,90 ευρώ για iPhone 3G/3GS ή 59,90 ευρώ για iPhone 4, ενώ ο wireless φορτιστής για το Magic Mouse θα σου κοστίσει 59 ευρώ.

Και τις δύο λύσεις τις βρήκαμε στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.