XBLOG logo @2x

Άντρας πέθανε από ηλεκτροπληξία επειδή φόρτισε το iPhone του στην μπανιέρα

Ένας άντρας στο Λονδίνο της Αγγλίας έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε στο σπίτι του προσπαθώντας να φορτίσει το iPhone του ενώ έκανε μπάνιο. Σύμφωνα με την αναφορά της Daily Mail, το σώμα του Richard Bull βρέθηκε από την γυναίκα του, η οποία αρχικά νόμιζε ότι είχε δεχθεί επίθεση εξαιτίας της σοβαρότητας των εγκαυμάτων σε όλο του το σώμα.

Ο αστυνομικός Craig Pattison είπε στην εφημερίδα ότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας όταν άκουσε τις λεπτομέρειες για το ατύχημα, αλλά όταν έφτασαν στο σπίτι του άτυχου άντρα η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Richard Bull
Ο Richard Bull.

Εξαιτίας αυτού του τραγικού ατυχήματος, ο ιατροδικαστής Dr. Sean Cummings σκοπεύει να γράψει ένα γράμμα στην Apple ζητώντας της να βάλει προειδοποιήσεις στα κινητά της. Τονίζει μάλιστα ότι οι συσκευές μας μπορεί να είναι το ίδιο θανάσιμες με το πιστολάκι στη μπανιέρα.

Ο τραγικός θάνατος του Richard Bull θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για όλους: ποτέ μην παίρνετε ηλεκτρικές συσκευές μαζί σας στην μπανιέρα ακόμα και άμα είναι αδιάβροχες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.