XBLOG logo @2x

iPhone 3GS και από την Cosmote στις 31 Ιουλίου

Μετά την ανακοίνωση της Vodafone για το iPhone 3GS, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η Cosmote θα αντιδράσει και θα ανακοινώσει κι αυτή την ημερομηνία που θα φέρει το iPhone 3GS στην Ελλάδα. Αν και περίμεναμε ότι η Cosmote θα το φέρει μια δυο μέρες νωρίτερα από την Vodafone, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και η Cosmote θα αρχίσει την διάθεση του νέου iPhone 3GS στις 31 Ιουλίου.

Μέσα στις επόμενες μέρες λογικά κάποια από τις δύο εταιρείες θα ανακοινώσει και την αναμενόμενη τιμή του. Φαντάζομαι ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση από την πρώτη εταιρεία, θα ακολουθήσει και η δεύτερη με ακριβώς την ίδια τιμή.

Και η Cosmote έχει στο site της μία ειδική φόρμα, την οποία μπορεί να συμπληρώσει όποιος θέλει να ενημερωθεί από την εταιρεία όταν θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, αν ενδιαφέρεστε για iPhone λευκού ή μαύρου χρώματος καθώς και την χωρητικότητα (16 ή 32 GB), αλλά και αν θέλετε να το αποκτήσετε με νέα σύνδεση, με μεταφορά του αριθμού σας από άλλο δίκτυο, με μετατροπή του καρτοκινητού σας σε συμβόλαιο Cosmote ή αν θέλετε σκέτη τη συσκευή.

Update [9/7/2009]: Από σήμερα υπάρχει και επίσημα στο cosmote.gr η ημέρα που θα φέρει η Cosmote το iPhone 3GS, που είναι, όπως γράφουμε και παραπάνω, η 31η Ιουλίου!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.