XBLOG logo @2x

iPad Clamcase και το iPad γίνεται laptop!

Είσαι ένας ευτυχής κάτοχος iPad (Wi-Fi ή 3G δεν έχει σημασία), που θα ήθελες όμως να το χρησιμοποιείς περισσότερο για να γράφεις και δε σε βολεύει να γράφεις στην capacitive οθόνη αφής; Υπάρχει η λύση!

Η λύση ονομάζεται iPad Clamcase!

Πρόκειται για μία θήκη που διαθέτει πληκτρολόγιο και το iPad τοποθετείται με τέτοιο τρόπο στη θέση που υπάρχει γι΄αυτό ώστε το όλο σύστημα να μοιάζει με laptop!

Το πληκτρολόγιο συνδέεται με το iPad μέσω bluetooth και έτσι ο κάτοχος του iPad με αυτή τη θήκη θα μπορεί να γράφει άνετα σαν να χρησιμοποιούσε κάποιο netbook με οθόνη 10 ιντσών.

Το “άνετα” φυσικά το υποθέτουμε αφού δεν έχουμε τη θήκη στη διάθεσή μας, οπότε κρίνουμε από την παραπάνω φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί!

Τη θήκη αυτή θα την βρείτε στο clamcase.com στην τιμή των 119 δολαρίων (από 140 δολάρια που είναι η κανονική τιμή) για μικρό χρονικό διάστημα.

Το μόνο κακό είναι ότι για την ώρα το clamcase.com στέλνει κάνει παραδόσεις μόνο εντός ΗΠΑ, αναμένεται ωστόσο μέσα στο χειμώνα του 2011 να ξεκινήσει παραδόσεις προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.