XBLOG logo @2x

iOS 7.0.5, Διαθέσιμο Update για iPhone 5s & 5c

Διατέθηκε επίσημα από την Apple η έκδοση 7.0.5 του λειτουργικού iOS, η οποία αφορά iPhone 5s και iPhone 5c και συγκεκριμένα επιλύει προβλήματα με τη σύνδεση σε δίκτυα στην Κίνα.

Να σημειώσουμε ότι η επίσημη κυκλοφορία του iPhone ξεκίνησε στην Κίνα πριν από δύο εβδομάδες μέσω της China Mobile, που είναι και ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας όχι μόνο στην Κίνα αλλά και παγκοσμίως.

Τα iPhone που θα λάβουν το update είναι τα εξής:

iPhone 5s

  • A1457 (UK/Europe)
  • A1528 (China)
  • A1530 (Asia Pacific)

iPhone 5c

  • A1507 (UK/Europe)
  • A1526 (China)
  • A1529 (Asia Pacific)

Νωρίς το πρωί είδα ότι κυκλοφόρησε το update από την Apple και λέω ας το κατεβάσω να το εγκαταστήσω στο iPhone 5s μου, αν και γνώριζα ότι αφορά iPhone στην Κίνα το update οπότε δε θα έβλεπα κάποια βελτίωση ή αλλαγή κλπ.

Έτσι ξεκινάω τη διαδικασία για το update OTA (Over The Air) και εκεί που κατεβαίνει το update ξαφνικά έσβησε η οθόνη και αυτό ήταν, το iPhone δεν “άναβε” μετά.

Αμέσως μετά το συνέδεσα στον υπολογιστή μου και μέσω iTunes έκανα επαναφορά στη συσκευή μου, εγκαταστάθηκε το iOS 7.0.5 και τέλος επανέφερα το backup με τα δεδομένα και τις εφαρμογές στο iPhone.

Όταν η αναβάθμιση κατεβαίνει στη συσκευή OTA (Over The Air) είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοιο σκάλωμα και έχουν αναφερθεί τέτοια περιστατικά από πολύ κόσμο, όμως η φρίκη που τρως εκείνη την ώρα που βλέπεις τη συσκευή σου “νεκρή” απλά δεν υπάρχει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.