XBLOG logo @2x

Φτιάχνοντας sushi στο press event της Intel (δείτε φωτο)

Χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (πρώην Park στην λεωφόρο Αλεξάνδρας) και συγκεκριμένα στο εστιατόριο St΄Astra, καλεσμένος της Intel σε ένα event που έκανε για δημοσιογράφους εκεί.

Το event δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, όπως για παράδειγμα παρουσίαση κάποιων προϊόντων κλπ, αλλά έγινε απλά για να μαζευτούμε οι δημοσιογράφοι που ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες, να τα πούμε λίγο με τους ανθρώπους της εταιρίας και να περάσουμε καλά.

Μετά τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ μας και τα πρώτα drinks, η εταιρία είχε μία έκπληξη για όσους βρεθήκαμε εκεί. Μαζί με τον σεφ του εστιατορίου, το οποίο έχει ασιατική κουζίνα, παρακολουθήσαμε ένα σεμινάριο πώς να φτιάχνουμε σούσι!

Προσωπικά δεν τη συμπαθώ καθόλου αυτή την κουζίνα, απεχθάνομαι το ωμό φαγητό, ωστόσο διασκέδασα αρκετά με το όλο event και το βρήκα από τα πιο πρωτότυπα που έχω πάει, για να μην πω το πιο πρωτότυπο.

Μπράβο Intel, μπράβο και στην Άννα, τον Μάριο και τον Άρη από την Brilliant PR που είχαν την ιδέα και διοργάνωσαν το event!

Δείτε τις φωτογραφίες από το event!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.