XBLOG logo @2x

Oι δραστηριότητες της Intel στο IDF 2016

H Intel συγκεντρώνει τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας, που καθορίζουν το μέλλον της, για να μιλήσουν απευθείας στα μέσα ενημέρωσης και σε όλους τους παρευρισκόμενους στο φετινό Intel Developer Forum (IDF) στο San Francisco. Το λόγο θα πάρουν υψηλόβαθμα στελέχη της Intel, ηγέτες του κλάδου και οι developers της εταιρείας, οι οποίοι θα αναλύσουν τους πιο κρίσιμους παράγοντες που θα φέρουν την ανάπτυξη στον κλάδο.

Στη συνέχεια θα δείτε τα σημαντικότερα σημεία του φετινού IDF που δεν πρέπει να χάσετε. Επισκεφθείτε μας στο newsroom.intel.com/2016-idf για ενημερώσεις σχετικά με την εκδήλωση.

ΗΜΕΡΑ 1 – ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Brian Krzanich – Κεντρική Ομιλία

Ο CEO της Intel θα δείξει πώς τα όρια του computing επεκτείνονται, καθώς δισεκατομμύρια έξυπνων και συνδεδεμένων συσκευών, νέες, πλούσιες σε δεδομένα, υπηρεσίες και εφαρμογές cloud τροφοδοτούνται από το Internet of Things (IoT) και φέρνουν νέες, συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή μας. Θα υπογραμμίσει τον τρόπο με τον οποίο η Intel, οι developers, οι κατασκευαστές και οι πρωτοπόροι της καινοτομίας μετασχηματίζουν τις τεχνολογίες της Intel σε μια νέα γενιά εκπληκτικών εμπειριών μέσω αυτόνομης οδήγησης, εικονικής πραγματικότητας, τεχνητής ευφυίας και συνδεσιμότητας 5G.

· Πότε: Τρίτη 16 Αυγούστου, 9:00 – 10:30 π.μ.

· Που: Moscone West Convention Center, Level 3

Εικονική Πραγματικότητα – Πέρα από τα όρια, εκεί που κανένας υπολογιστής ή άνθρωπος δεν έχει φτάσει

Στο χώρο τεχνολογικών επιδείξεων θα δείτε μοναδικές δοκιμές για την εικονική πραγματικότητα και τις πραγματικά καθηλωτικές της εμπειρίες. Ο Intel vice president and general manager of the New Technology Group Perceptual Computing Group, Achin Bhowmik θα παρουσιάσει την τεχνολογία Intel® RealSense™ και πώς αυτή χαρίζει στις συσκευές, αισθήσεις σαν τις ανθρώπινες, επιτρέποντας έτσι ένα νέο επίπεδο ευφυίας, διαδραστικότητας και διείσδυσης, μέσα από μια ενδελεχή τεχνολογική παρουσίαση.

Τεχνολογικές Επιδείξεις

· Πότε: Τρίτη & Τετάρτη, 16 & 17 Αυγούστου, 11 π.μ. – 7 μ.μ.. Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 11 π.μ. – 2 μ.μ.

· Που: Moscone West Convention Center, 1/F Technology Showcase

Συνεδρίες τεχνικού ενδιαφέροντος

· Πότε: Τετάρτη 17 Αυγούστου, 1:15 – 2:15 μ.μ.

· Που: NDSTI01 — “Intel® RealSense™ Technology: Adding Human-like Sensing to Devices”, Moscone West Convention Center, Level 2, Room 2016

Mάθετε περισσότερα »

Drone Challenge – To Yuneec Typhoon H με τεχνολογία Intel RealSense επιδεικνύει τα χαρακτηριστικά Έξυπνης Αποφυγής Εμποδίων και «Ακολούθησέ με»

Πιλότοι drones θα δείξουν την έξυπνη αποφυγή εμποδίων και το χαρακτηριστικό «Ακολούθησέ με» στο Yuneec Typhoon H με τεχνολογία Intel RealSense, μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί για drones, σε γειτονικό κτίριο. Οι θεατές μπορούν να τρέχουν ή να περπατούν μαζί με το drone, καθώς αυτό ελίσσεται μέσα από διάφορα εμπόδια στο πάρκο.

· Πότε: Τρίτη & Τετάρτη 16 & 17 Αυγούστου, 10:30 π.μ. – 5:30 μ.μ.

· Που: Metreon, 4th floor

Μάθετε περισσότερα »

5G : Μια δύναμη μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους

Το 5G θα αλλάξει δραματικά τα δεδομένα σε όλους τους κλάδους και τις επιχειρήσεις. Θα δώσει το έναυσμα για νέες υπηρεσίες – όπως το mobile Internet of Things, τις παραδόσεις με drones, αυτόνομα αυτοκίνητα και εικονική πραγματικότητα. Σε αυτή την τεχνική παρουσίαση, τα στελέχη της Intel, Asha Keddy και Sandra Rivera θα εξηγήσουν το μετασχηματισμό που θα επιφέρει το 5G μέσω των παρόχων υπηρεσιών που θα εφαρμόσουν νέα στοιχεία βασισμένα στη μεταφορά δεδομένων, για τη δημιουργία νεων κερδοφορων υπηρεσιων, οι οποίες θα επεκτείνουν το οικοσύστημά τους και την αξιακή τους αλυσίδα.

· Πότε: Τρίτη 16 Αυγούστου, 1:15 – 2:15 μ.μ.

· Που: R5GBI01 — 5G: “A Transformative Force Across Industries – Business Insights”, Moscone Center, Level 2, Room 2016

Μάθετε περισσότερα »

Advanced Analytics – Τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες

Σε αυτή τη συζήτηση συμμετέχουν επιστήμονες δεδομένων και έμπειροι επαγγελματίες, αναλύοντας τις ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν από την υιοθέτηση των advanced analytics, όπως τα big data και η μηχανική εκμάθηση. Οι ομιλητές θα εστιάσουν σε mainstream, αλλά και πιο εξειδικευμένες εφαρμογές των analytics και της μηχανικής εκμάθησης στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις προκλήσεις που θα επέλθουν στον κλάδο και οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους software developers και την κοινότητα των analytics.

· Πότε: Τρίτη 16 Αυγούστου, 2:30 – 3:30 μ.μ.

· Που: Moscone West Convention Center, Level 2, Room 2016

Μάθετε περισσότερα »

ΗΜΕΡΑ 2 – ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ομιλίες των Murthy Renduchintala και Diane Bryant

Ο Dr. Venkata “Murthy” Renduchintala θα μιλήσει σχετικά με τις καινοτομίες που θα οδηγήσουν στην επόμενη τεχνολογική επανάσταση, καθώς μετακινούμαστε προς έναν πραγματικά διασυνδεδεμένο κόσμο, με διάχυτο computing, δυνατότητες cloud για υπολογιστές, analytics, αποθήκευση και συνδεσιμότητα που αποτελούν τον πυρήνα του Internet of Things. Η Diane Bryant θα μοιραστεί τις σκέψεις της για το μέλλον του cloud computing, τα silicon photonics, καθώς και την επανάσταση της τεχνητής ευφυίας, που επεκτείνει τους ορίζοντές μας.

· Πότε: Τετάρτη 17 Αυγούστου, 9:00 – 10:30 π.μ.

· Που: Moscone West Convention Center, Level 3

ΗΜΕΡΑ 3 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εξελισσόμενα FPGA – Οι ειδικοί συζητούν τους τρόπους, με τους οποίους τα προγραμματιζόμενα κυκλώματα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των έξυπνων και συνδεδεμένων συσκευών

Η χρήση των FPGA για εξειδικευμένους τομείς computing βρίσκεται στο μεταίχμιο εκπληκτικών ανακαλύψεων, ειδικά χάρη στη γρήγορη ανάπτυξη της μηχανικής εκμάθησης για big data analytics. Στη συγκεκριμένη συζήτηση θα παρατεθεί το όραμα της Intel για τα FPGA στο Intel SoC FPGA Developer Forum (ISDF). Το ISDF δίνει στους σχεδιαστές ενσωματωμένων (embedded) συστημάτων, χρήσιμες πληροφορίες για τα εργαλεία και τις τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμα για την ανάπτυξη συστημάτων βασιζόμενων στα FPGA.

· Πότε: Πέμπτη 18 Αυγούστου

· Που: Moscone West Convention Center, Level 2, Room 2016

· Διάρκεια: Οι παρουσιάσεις του ISDF ξεκινούν στις 9:00 π.μ. με την ομιλία του CEO Brian Krzanich στις 11:00 π.μ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.