XBLOG logo @2x

InsuranceWorld.gr, Πλήρες ασφαλιστικό portal

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πληρέστερο ασφαλιστικό portal στην Ελλάδα www.insuranceworld.gr, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών και την ασφάλιση. Το insuranceworld.gr περιέχει ήδη αρκετές ειδήσεις, άρθρα, συνεντεύξεις, αναλύσεις, παρουσιάσεις και βίντεο σχετικά με τον ασφαλιστικό κλάδο, παρέχοντας έτσι πληροφόρηση και ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται.

Το portal αποτελεί και ένα ανοιχτό βήμα επικοινωνίας, παρέχοντας δυνατότητα αρθρογραφίας και σχολιασμού στο κοινό, καθώς ο πλουραλισμός και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν στοιχεία ουσιαστικά για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Από τεχνολογικής άποψης, το insuranceworld.gr βασίζεται σε τεχνολογίες web 2.0 (multimedia, blogs, forums, video). Ο σχεδιασμός του είναι λιτός και περιεκτικός και προσομοιάζει σε σελίδα εφημερίδας, γεγονός που διευκολύνει την ανάγνωση. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του διαδικτυακού τόπου είναι εξειδικευμένο και στην πλειονότητά του συμμετέχει και στην έκδοση του περιοδικού Insurance World και του ηλεκτρονικού εβδομαδιαίου Insurance Week.

Tα διεθνή θέματα καλύπτονται μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με τη διεθνή ασφαλιστική εφημερίδα Insurance Age.

Το νέο portal φιλοδοξεί να αποτελεί την καθημερινή πηγή ενημέρωσης του συνόλου των ασχολούμενων με τον ασφαλιστικό κλάδο, όσο και των ανθρώπων που επιζητούν να ασφαλίσουν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους και την επιχείρησή τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.